Gizli Üye(18-24)+1 yılBir tane arkadaşım vardı... kendisi yaşça benden küçüktü. Bir sebepten ötürü tartıştık ve birbirimizi her yerden engelledik. Birkaç ay sonra deprem oldu.. kendisi hatayliydi. Aylardır aklıma geliyor acaba yaşıyor mu yoksa vefat mi etti. Yaşamasını çok istiyorum bir yerlerde hâlâ nefes aldığını öğrenmeyi çok isterdim ama elimde ulasabilecegim hiçbir şey yok. İnşallah yasiyorsundur. Eğer vefat ettiysen de Rabbim mekanını cennet eylesin tüm ölenlerin. İnşallah huzur icindesindir. Peygamber efendimize komşu olmayı nasip etsin rabbim.
Canım benim..
.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var. Bu siteden tanıştığım ve 3 sene bir iletişimden sonra yüz yüze buluşmamız aradan geçen 4 aydan sonra yine bugün buluşmamız ve 7 saat geçen keyfli zaman daha ne anlatsam bilemedim. Eve geleli yaklaşık 1 saat oldu ve zaman hiç bitmeseydi dedim.
10 Yorumla
+1 yılValorant isimli bir oyuna kuzenimle oynamak için girmiştik sonra maç sırasında bir arkadaşla tanıştık 2 senedir konuşuruz Instagramdan. Reelde buluşup sohbet etmişliğimiz de var hatta kendisinden ekran kartı bile satın almıştım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet var, çok güzel dostluklar edindim, yanlış anlaşılmasın aşk ilişkisi için sosyal medyadan kimse ile tanışmadım ama dost ve arkadaş olarak tanıdığım bir kaç kaç insan oldu
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yok maalesef yani sadece sanaldan var şimdilik ama buluşmadım hiç
10 Yorumla
+1 yılVar ve çok kötu bir sey ben erkek olarak diyorum kaç hep sacma canım insanlar cikiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBen hemcinsleri kastettim daha cok.
- +1 yıl
Samimisindir onlara karşi belki ondandır
+1 yılŞu an çalıştığım işyerinimin sahibini 20 yıl önce sosyal medaya da tanımıştım. O günden beri hem arkadaşız hemde birlikte çalışıyoruz. Bunun gibi çok fazla arkadaşım var.
10 Yorumla
+1 yılVar tabiki ama hesabını kapatanlar olduğundan dolayı 2 3 arkadaşlık bitti :/
5 sanaldan reel arkadaş. Tabi arkadaş edinmek zor bu zamanlarda. Sadece biriyle şu ara devamlı konuşuyoruz.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloyunda tanıstık begnemedik birbirimizi sonra 3 4 ay sonra can sıkıntısından konustuk asık olduk evlendk :D
131 Yorumla
Soran+1 yılAaaa tam twitter hikayesi 😅 bnmde arkadasimin oyun arkadasinin boyle hikayesi var. Oyunda tanisip nisanlanmislar cok iyii. Ama oyun daha huvenilir bence. Cunku hemen herkes oyun oynuyor ztn
Cevap sahibi+1 yılama basit bi evlilik olmadı imkansızdı zoru basardık
Soran+1 yılMasallah o zaman. Allah mutlulugunuz bozmasin. Evlisin abi burada cok takilma 😅
Cevap sahibi+1 yıltakılıyoz karılar pesimde zaten aklımla oynuyorlar :D
Soran+1 yılOynatmazsan oynayamazlar 👌🏻🫡
Cevap sahibi+1 yılizin vermedik cok sükür direkten döndk bazende bakalım hayırlısı diyelim
Soran+1 yılÖyle ama sen yine de uzak kal bencee. Hayirli geceler 👋🏻
Cevap sahibi+1 yıleyvallah sana da hayırlı geceler
- +1 yıl
Hangi oyun bende indirim
Cevap sahibi+1 yıl@Kate_naHava-giri oyunla alakası yok bu durumun neyin nerden gelcegi belli olmuyor
- +1 yıl
Bende oyun severimde ondan dedim
Cevap sahibi+1 yıl@Handee33 ya beyniniz var fikriniz yok ezbere konusuyorsunuz sadece bilmedigin seyler var hersyee burnunu sokmamalısın
Cevap sahibi+1 yıl@Handee33 gerek yok özel meselelere burnunu sokma :D
- +1 yıl
Konu nerden nereye geldi 🤔 oyun adı sormuştum sadece
Cevap sahibi+1 yıl@Kate_naHava-giri kardesm kral oyuna girr takıl oyun seviyosan. D
- +1 yıl
Online seviyorum sjsjsjs
- +1 yıl
Rekabetli
- +1 yıl
@handee33 senin evliliğin neden boka sarıyor 🤔
Cevap sahibi+1 yıl@Kate_naHava-giri pubg lol mobile legends volarant liste basını cekiyor
- +1 yıl
Mobil legends oynuyordum
- +1 yıl
Sildim ama gene indiricem
Soran+1 yıl@Kate_naHava-giri gençler özelden konusun lütfen sürekli bildirimden hoslanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılsensin genc
Soran+1 yıl? Saol gencim evet
Cevap sahibi+1 yılben yaslandm ondan diom
Cevap sahibi+1 yıl@Handee33 ssen ne diyosun ya
+1 yılİki tane çok kıymetli arkadaşım var tabi, biri nerdeyse on yıllık. Ailesini oğlunu eşini falan da tanırım abi kardeş gibiyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıllar önce ekşiden tanışmıştık, şimdi hala sevgiliyiz hatta 1 aya nikahımız var
13 Yorumla
Soran+1 yılKiz ekşi de normal insan yok ama ekşiden taniştiğina göre sen de pek normal değilsindir zaten 😆
Soran+1 yılŞaka şaka ama çok agresif insan dolu o yüzden
Cevap sahibi+1 yılHahah doğru orası ruh hastası dolu ama aralarından iyisine denk gelmişim şükür:D
6 yıllık sosyal medyadan bir arkadşım var. Ailem gibi oldu diyebilirim. Evlerimizde çok yakın bir mesafede ama daha yüz-yüz hiç görüşmedik.
18 Yorumla- +1 yıl
6 yıllık arkadaşın ailen gibi oldu, evleriniz çok yakın ve hâlen daha yüz yüze görüşmediniz 😅😅
Çok enteresan - +1 yıl
Hahahakdmfmg 😂😂🤦🏿♂️
6 yıllık ve eve yakın
Ama hiç goruşmedik bi sokak alta gidemedik 😂😂🤦🏿♂️ - +1 yıl
Ve böylece ailen gibi oldu 😅
- +1 yıl
Çok şey paylaşık bir-birimizle. Çok enteresan bir seviyeye geldik onunla. Onunla konuşrken tamamen kendim oluyorum. O da aynı şekilde. Bizim ilişkimizde kınama, garipseme yoktur. Bazen o uzun uzun yazar ben görüldü atarım. Bazen ben yazarım o bakar çıkar. Bazen vatsaptaki konuya cevap vermez, instagramdaki açtığı konu hakkında konuşuruz. Hiç böyle şeyleri dert etmeyiz. Ama dönem dönem aramızda anlaşmazlıklar olduğu zamanlarda aylarca konuşmak.
Biz bir-birimize çok uygunuz. O tam benim kafamda biri. Biliyorumki benle ayrıyken onun da hayatında büyük bir boşluk oluşuyor. Neyi kiminle paylaşsa bile yinede benimle paylaştığındaki aldığı hazzı alamaz. Benim için de öyle.. Belkide bu yüzden büyüsü kaçmasın diye hep kaçtık bir-birimizden)
Geçen, acısıyla tatlısıyla seninle 6 yılı devirdik.. Eşimden çok seninle evliyim hahah gibi bir şey ilave etmişti mesajın sonuna.
Evet.. Yeri geldi yatakları bile ayırdık yazdım) o her evlilikte olur yazdı
Bu arada arkadaş kız)
Bu arada lezbiyen falan değiliz. Yanlış anlaşılmasın) - +1 yıl
Siz en iyisi buluşun, arada çay kahve için 😅
- +1 yıl
Çok çekingen. 2 sene önce görüntülü aradım açmadı. Bir daha aramadım. Bazen bu huyunu bildiğim için takılıyordum ona. Erdoğanın dediği gibi; bir gece ansızın gelebilirim😉 diyordum, sakın ha😂 diyordu.
Ne yalan söyleyim.. Benimde hiç aklıma gelmiyor gidip görmek. Demekki bizi bu kadarı tatmin ediyor) Sevgilim falan olsa koşar giderdim çoktan😃 - +1 yıl
İyi bakalım
+1 yılNumarası olanlar var ama görüşmüyoruz bir kaç kere yazdım baktım mesafeli daha yazmadım
10 Yorumla
+1 yılÖyle bi kız arkadaşım var. 2015 senesinde instagramdan tanışıp 2020’de reele taşımıştık
10 Yorumla
+1 yılhayır hiç olmadı öyle buluştuğum görüştüğüm devam eden vs
10 Yorumla
+1 yılEvet 5 sene oldu sanırım. Canımdan bir parça gibi oldu
10 Yorumla
+1 yılOlmazz mii
Birkaciyla hala iletişim devam bazılarıyla da belli bir dönem sürdü10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldu bazılarıyla 15 yıl görüştüm bazılarıyla konuşmayı kestim
10 Yorumla Uzakta olmasak çok iyi arkadaş olabilecegm insanlar var ama maalesf uzagz🥺
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılVar ama görüşmedik daha ve burada tatlı birisi var onu da görmek isterdim
10 Yorumla
+1 yılElbette var. Hatta bu siteden tanışıp buluştuğum yıllardır görüştüğüm arkadaşım bile var
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yok olmazda sonunu bildiğim birşeyi neden yaşiyayim😏
22 Yorumla- +1 yıl
@Kaderinetutsak sonunu bilsen ki ne olacak
- +1 yıl
Yürü git be zevkli temas mış 😏
+1 yılSosyal medyayı bu kadar ciddiye alacak kadar aptal, ezik orspu evladı değilim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatsiz misin ya? Bir de bayil istersen ferihaaa
- +1 yıl
🙀🙀
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdan tanışıp görüştüğüm de var hatta, süper kalite bi adam bence açık olun yeniliklere
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet bu siteden tanıştık saygı güven ve sözlere bağlı bi arkadaşlık kurduk
10 Yorumla
+1 yılSosyal medyada ilişki, arkadaşlık vs. boş iş yüz yüze gelemedikten sonra
00 YorumlaHayır, geçmişte sadece sevişmek için buluştuğum kişiler için kullandım sosyal medyayı
00 YorumlaEşim var sayılır mı😅
12 Yorumla
Soran+1 yılTek atar 😅
Var ve sanki daha iyi arkadaslık oluyor oyle
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir cunku ortak bir zevk sayesinde tanisiyorsunuz. Bir oyun veya burasi gibi bie sosyal platform. Ortak bir yakinlik oluyor
+1 yılEvet Gerçekten Çok Var...
17 Yorumla- +1 yıl
Ben birçok kişiyle tanıştım ve hala görüşüyorum
Soran+1 yılBnce cok iyi bn cok basaramiyorum ya biraz guvensizim
Soran+1 yılErkekler daha rahat bu konu da
- +1 yıl
Hanımefendi Eğer isterseniz bu konularda taktik verebilirim
- +1 yıl
Hanımefendi siz Hangi şehirde yaşıyorsunuz
- +1 yıl
Tabii sosyal medyadan tanışabilmek için şehirlerde gerçekten önemli insanların karakterleri hareketleri ve her şeyi şehirlere göre değişebiliyor
Soran+1 yılTabii dogrudur. Ben hemcinslerimle arkadas olmayi tercih ediyorum tesekkurler
Buluşunca garip oluyo sanki reel olmasa daha iyiymis gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVardı çoğu flörtüm arkadaşım sevgilim zaten sosyal medwiyadan oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl13ykdr gorusuyorum kendi kocam olur 😀
14 Yorumla
Soran+1 yılKiz 13 yil önce olsa olsa facenin ilk zamanlari ya da msn vardi
Cevap sahibi+1 yıl0. facebook vardı bedava 😀😂
Soran+1 yılEvet face vardı. Hizli davranmişsiniz 😆
Cevap sahibi+1 yılAynen😀😀
İnternet & Teknoloji konusunda 401 cevap paylaştı. Var arkadaş grubumuz var
10 Yorumla
+1 yılEver 8 yil oldu canım arkadaşım dostum herseyim
10 YorumlaEvet var hemi de bu sitede
10 Yorumla
+1 yılBuradan tanıştığım çok tatlı bir arkadaşım varrrr
10 YorumlaVardı artık yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet oldu, ikimizde evliyiz ama 2bucuk yıldır sevgiliyiz. burdan tanışmıştık, mutluyuz
10 Yorumla
+1 yılYoktır reyelde buluşmadım
10 Yorumla
+1 yılÇook. Buradan bile var.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılKS den yok Instagram falan var ama doğal olarak
10 Yorumla var 10 15 tane sanirim
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılİleride olabilir güven varsa elbette.
11 Yorumla- +1 yıl
İlerde olabilir mi
+1 yılHayır yok hiç olmadı. Olmaz da muhtemelen.
10 YorumlaEskiden vardı
10 Yorumla
+1 yılOlmuştu evet devam etmiyor olsa da
10 Yorumla
+1 yılYok yakında olan vardı ama buluşmadık
11 Yorumla- +1 yıl
Burdan tanışmıştık 3 de iyi insanlardı benden gençlerdi umarım mutlu hayatları vardır biri için endişeliyim Hatay da yaşıyordu umarım iyidir
+1 yılSana tavsiye vereyim kim olursa olsun internetdeki insana güvenme ıkı kez basım yandı sakın ha sakın
01 Yorumla- +1 yıl
Bütün gençler internette o nasıl olacak peki ☺️
Evet var hatta buradan
10 YorumlaVar, üzgünüm yanıt yazdım😄
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok güvenmiyorum kimseye
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVar, 15yıldır arkadaşız
10 YorumlaEvet var, çok ünlü erkek pop sanatçısı.
00 Yorumla
+1 yılHiç yok sosyal medyaya güven olmaz
00 YorumlaSosyal medyayı ciddiye almıyorum.
014 Yorumla- +1 yıl
Neden bence ciddiye al 👍
- +1 yıl
Evet evet
😅🤦🏿♂️ - +1 yıl
Çıma 😅
- +1 yıl
Mıştera İstek Hawet Vere...
- +1 yıl
Temam te pırsi lıvırda ama Vere Özele Dışım Menyak 😂🤦🏿♂️
- +1 yıl
Çıma ne tırse keçık 😅😅
- +1 yıl
Asıl bn korkuyorum yinede cesaret ediyom 😂
- +1 yıl
Bak sana mafya kızı gibisin 😅😂
- İnternet & Teknoloji konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılYookk
22 Yorumla- +1 yıl
Olunca buraya var yazarız
- +1 yıl
@Kirmizizevk tamam unutma burayı hahahah
- İnternet & Teknoloji konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılKimse ile tanışmıyorum
10 Yorumla Kalmadı.
10 YorumlaHayır
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok
10 Yorumla
+1 yılVarr
10 Yorumla
+1 yılEvet var
10 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt