Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
100 hayırsever 40 tl yollasa senin hesabına, bu iş çözülür kimseye de dokunmaz fakat gerçekten sıkışık oldugunu ve geri ödeyeceğini kanıtlaman gerek önce
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
100 kişiye güvenip bilgilerimi veremem? Zor durumdayım son günüm bugün artık 😒😔
15 gün sonra 15.000₺ maasim bursum vs gelecek şu an çok sıkıştım gerçekten 😔geri misliyle 6000₺ olarak bile veririm 15 gün sonra ama yok çevremde şu an kimsede bu para 😔
15 gün sonra 15.000₺ maasim bursum vs gelecek şu an çok sıkıştım gerçekten 😔geri misliyle 6000₺ olarak bile veririm 15 gün sonra ama yok çevremde şu an kimsede bu para 😔 güzelim bakireyim de ailemde gayet zengin ama beni cezalandırıyor vermiyor para başka çarem yok artık aksama kadar düzgün yolla bulamazsam yeter artık yoruldum.
Teyzem var aşırı zengin sözde çok Müslüman geçen kaza gecirdigimde istedim borç miy miy yaparak 1000₺ çık attı daha onu göndereceğim 15 gün sonra gelecek paramla ve asla vereceğini sanmıyorum benden o 1000₺ çigi almadan 😠😔isteyemem elimdeki maldan eminim çünkü , insanlik olmuş 😔
Akraban bunu yaparsan buradaki kişilerin sana para vermeleri çok zor emin ol vermek isteyende senin yaşadığın şehri ve aynı şehirdeyseniz şayet seninle cinsel birliktelik yaşamak isteyecektir. Arkadaşım
Akrabam olan kişi sözde çok Müslüman ❗+ zengin + cimri +bencil + 3 yıl beni kullandı böyle bir şerefsiz hiç tanımadığım insan bile ondan daha merhametli olur eminim.
Akrabadan ekram olur derler uzak dur arkadaşım senin iyi ve ekonomik olarak yükselmenin istemez kesinlikle daha da kötü olmanı ister ve bundan mutluluk duyar
Aynen öyle 1000₺yi verirken ki konuşma üslubunu görmen lazımdı sanırsın ayda 10 bin iazaniyirda 1 ini bana veriyor gibi , en az 50 bin kazanıyor + evleri arabası var bir sürü , sorsan çok Müslüman komşusu ackken tok yatan bizden ( Müslüman (değildir ! Sözü çok doğru. Öteki tarafta hesaplaşmayi büyük merakla bekliyorum çevremdeki şahıslarla.
15 gün sonra 15.000₺ maasim bursum vs gelecek şu an çok sıkıştım gerçekten 😔geri misliyle 6000₺ olarak bile veririm 15 gün sonra ama yok çevremde şu an kimsede bu para 😔
15 gün sonra 15.000₺ maasim bursum vs gelecek şu an çok sıkıştım gerçekten 😔geri misliyle 6000₺ olarak bile veririm 15 gün sonra ama yok çevremde şu an kimsede bu para 😔 güzelim bakireyim de ailemde gayet zengin ama beni cezalandırıyor vermiyor para başka çarem yok artık aksama kadar düzgün yolla bulamazsam yeter artık yoruldum. Güzelim sevgilim yok hepsinin aklı s. kinre olduğu için karşıma çıkan erkeklerin 😠
Ayda 15 bin gelirim var ,4 bini alıp kaçacak insan drgilim 😔iyi olan kaybediyor hep zaten yorumları oku soruyu oku soruma cevap ver senden para isteyen yok. istemem de her erkek si. me peşinde zaten😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
100 hayırsever 40 tl yollasa senin hesabına, bu iş çözülür kimseye de dokunmaz fakat gerçekten sıkışık oldugunu ve geri ödeyeceğini kanıtlaman gerek önce
100 kişiye güvenip bilgilerimi veremem? Zor durumdayım son günüm bugün artık 😒😔
bir tanıdıktan borç al. ya da başak bir şey bilemedim. para işi pis iş.
ya da ulaş bana
naptın
Soruyu oku soruya cevap ver ne yaptığım yazıyor orada
sorununu çözebildinmi o manada sordum sna.
Soruyu oku soruya cevap ver ne yaptığım yazıyor oradaaaa
biraz malsın bence.
Senin gibi mı yoklukta olup buradan şimekecdk kız düşürmeye çalışan amca 😂😂
Birinden borç al derim faklı şeylere bulaşma
15 gün sonra 15.000₺ maasim bursum vs gelecek şu an çok sıkıştım gerçekten 😔geri misliyle 6000₺ olarak bile veririm 15 gün sonra ama yok çevremde şu an kimsede bu para 😔 güzelim bakireyim de ailemde gayet zengin ama beni cezalandırıyor vermiyor para başka çarem yok artık aksama kadar düzgün yolla bulamazsam yeter artık yoruldum.
Ya bu kadar bunalma yani yapıla bilecek bişey olabilir karamsar olma sen bu paraya kime vereceksin ki seni bu kadar sıkıştırmış
Sorumu iyi oku , kimseyi ilgilendirmez kime vereceğim. evet sıkıştırdı ❗bu geceye kadar vaktim var nasıl bulacağım?
Tabii ilgilendirmez sormak istedim sadece bana yüklenme ne gerek yok ayrıca
Sana yuklenen yok soruda özellikle belirttim. hadi bul neymiş çözümü?
4 bin TL parayı parça bulamasan kimse vermez yapacak tek şey yapmak istemediğin iş
Anlamadım düzgün yaz
4.000 bin TL yi borç ile bulma şansın var şayet yok ise yapacak tek şey o iş işte yazamıyorum
Yine anlayamadim yazdığın şeyi iyi oku
Diyorum ki borç bulamıyorsan yapacağın tek şey paralı kölelik açık secik yazamıyorum diyorum burdan
Teyzem var aşırı zengin sözde çok Müslüman geçen kaza gecirdigimde istedim borç miy miy yaparak 1000₺ çık attı daha onu göndereceğim 15 gün sonra gelecek paramla ve asla vereceğini sanmıyorum benden o 1000₺ çigi almadan 😠😔isteyemem elimdeki maldan eminim çünkü , insanlik olmuş 😔
Akraban bunu yaparsan buradaki kişilerin sana para vermeleri çok zor emin ol vermek isteyende senin yaşadığın şehri ve aynı şehirdeyseniz şayet seninle cinsel birliktelik yaşamak isteyecektir. Arkadaşım
Akrabam olan kişi sözde çok Müslüman ❗+ zengin + cimri +bencil + 3 yıl beni kullandı böyle bir şerefsiz hiç tanımadığım insan bile ondan daha merhametli olur eminim.
Akrabadan ekram olur derler uzak dur arkadaşım senin iyi ve ekonomik olarak yükselmenin istemez kesinlikle daha da kötü olmanı ister ve bundan mutluluk duyar
Aynen öyle okula gondermesinlsr diye ailemin aklina da girdi çok. Ama şimdi kendisi yeni diplomalarlavs yükselmeye devam ediyor 😠
Para için aç goxu
Aynen öyle arkadaşım işte seni çekemiyorlar seni başarımı kesinlikle istemiyorlar senin hep ezik ve onlara muhtaç olmanı istemekte ler
Aynen öyle 1000₺yi verirken ki konuşma üslubunu görmen lazımdı sanırsın ayda 10 bin iazaniyirda 1 ini bana veriyor gibi , en az 50 bin kazanıyor + evleri arabası var bir sürü , sorsan çok Müslüman komşusu ackken tok yatan bizden ( Müslüman (değildir ! Sözü çok doğru. Öteki tarafta hesaplaşmayi büyük merakla bekliyorum çevremdeki şahıslarla.
Az para değil ki bağışlayalim
Bağış isteyen yok ❗soruyu yorumları iyi oku ve soruma cevap bekliyorum
Borç almaktan başka çaren yok
Nereden?
yok mu arkadaşın falan
Sevgilinden iste
15 gün sonra 15.000₺ maasim bursum vs gelecek şu an çok sıkıştım gerçekten 😔geri misliyle 6000₺ olarak bile veririm 15 gün sonra ama yok çevremde şu an kimsede bu para 😔 güzelim bakireyim de ailemde gayet zengin ama beni cezalandırıyor vermiyor para başka çarem yok artık aksama kadar düzgün yolla bulamazsam yeter artık yoruldum. Güzelim sevgilim yok hepsinin aklı s. kinre olduğu için karşıma çıkan erkeklerin 😠
anca show yaparsın
Güvendiğim birisi olsa verirdim
Ayda 15 bin gelirim var ,4 bini alıp kaçacak insan drgilim 😔iyi olan kaybediyor hep zaten yorumları oku soruyu oku soruma cevap ver senden para isteyen yok. istemem de her erkek si. me peşinde zaten😔
ne alakası var 15 bin geliiri olan kişi neden 4 bine sıkısısn ki hem
Soruyu yorumları iyi oku ❗15 binim 15 gün sonra gelecsk 😠
Öğrenciyim ben + çalışıp kazanıyorum bu gelir dedigim şeyi 😠
Hızlı kredi dene
O ne demek? Vermiyorlar uğraşamam kredi vs vaktim yok zaten