Önceki telefonum casperdan çok memnundum bilgisayar firması olduğu için işlemciside bataryasıda taş gibiydi o kadar hor kullandım kaldırdım yere çaldım bir kaç kez 10 kez yere düşürdüm kafa üstü iç ekran çatladı ona rağmen bir sene kullandım casper tek geçerim
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
Yıllardır birçok telefon markası kullandım. Samsung gerek depolama birimlerinde gerekse telefon modellerinde gerçekten rüştünü ispatlamış sağlam bir marka.
Hepsi güçlü markalar ama Gözümde Samsung ve Apple bu sektörün liderleridir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir gün bira markası ceoları gibi Aplle, Xiaomi, Huawei, Oppo ve Samsung'un ceoları bir telefon bayiine giderler. Apple ceosu iphone marka telefon, Xiaomi ceosu Xiaomi marka telefon, Oppo ceosu Oppo marka telefon almışlar. Samsung ceosu tablet almış, Huawei ceosu ise hiç elektronik cihaz almamış. Bilmem anlatabildim mi?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Xamio -fiyat -kalite -performans. -depolama -fotoraf diyeceğimde bende resmi note 9 pro var iPhone 6 kullanıyordum iPhone ' kamerası her zaman diğer telefonlardan daha iyidir. -Xamio kendini geliştirmeye her gün devam ediyor. Hme ucuz hem kaliteli.
Aslinda huawei 4 5 yil once zirveye yerlesmisti acık ara en iyi telefonlari yapiyordu ama ticaret savaslarina kurban gitti. Amerika sacma bir bahaneyle google servislerini kesti ve huawei olayi bitmis oldu.