Selam 👋
Vizem bitti geçen hafta Türkiye’ye geldim 🥺😕 büyükşehirde oturuyorum sözde!
Bu gün yağmur yağdı yağmur başladıktan 5dk sonra elektrik kesildi 😒
elektrik kesildikten 15dk sonra Turkcell kesildi 😡

Evde akülerle babam elektrik verdi eve invantor varmış bizim evde. Modemi çalıştırdık çalıştıktan 10 dk sonra ev interneti gitti 😡
turk Telekom’u aradık elektrik gittikten bir süre sonra saha dolaplarında internet gidiyormuş 😡🤬
resmen Afrika’da yaşıyor gibiyiz…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle bir şey hiç yaşanmadığı gibi, şebeken tek çubuk. Yani dağ başında bir yerde olman lazım o çubuk için.
Trol bence bu soru. 24 senedir Türkiyedeyim hiç böyle şeyler yaşamadım
Gel gel troll evet gel hataya trollü gör. Yıllardır Hatay böyle perisan oluyor. Osmaniye’ye de gidiyoruz orada bile elektrik yazın sık sık kesilir.
Ama canım benim bunun Türkiyeyle ilgisi yok bu bölgesel bir durum. Ben İzmir'de yaşıyorum. Toplasan 5 kez gitmemiştir elektrik. Gitse bile 5 dk ya geliyor zaten. Üstüne bi de bu saydiklarin falan mümkün değil yani 😂
Türkiye İzmir İstanbul ve ankaradan ibaret değil hatırlatırım. Ben bøblongen kasabasinda yaşadım 1,5 sene bir kere elektrik kesilmedi, su kesilmedi, internet yavaşlamadı, trafik olmadı kısaca hiçbir sorun yaşamadık. Hatay gibi yerde her gün trafik. Yağmur yağıyor elektrik gidiyor her yer balçık oluyor. Çöpler sağa sola dağılıyor ve daha nice sorunlar. Türkiye sanki dünyadan 200 yıl geride yaşıyor.
Beğenmiyorsan geri gidebilirsin. Bu arada Türkiye İstanbul, Ankara ve İzmir'den oluşuyor neredeyse evet. Türkiye nüfusunun yarisi bu şehirlerde. Çok rahatsızsan gediğin yere geri dön. Ülkeme laf ettirmem
abartma abartma bi afrikaya git ordaki hayatı gör ona göre öyle söyle ne afrikası abartma gittiyse gitti oda senin yaşadığın şehrin yerin bölgenin sorunu abartma
Bizim ülke sadece alıcı. Depremde dahi gidiyor gram düzelme yokki para gelsin yeterki
Geri dönebilirsin yurt dışına
Welcome to türkiye
Türkiye maalesef menfaat çi ülke o yüzden interneti bile yavaşlatıyorlar
welcome