İzlemiyorum fakat önüme çıkıyor veya çevremde izleyenler var. Özellikle tepki videoları çok saçma ya🤦🏼♀️ herkes saçma sapan video çekmeye başladı, bize ne milletin evdeki durumundan, evinin bir köşesinden, çocuğundan. Herkes kendini ünlü zannetmeye başladı. Sadece bana mı saçma geliyor?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Malca olanlar çok, sadece gerçekten eğlencesine absürt şeyler güzel geliyor bana. Mesela AngaraBebesi Kekoları Kışkırtma videolarını öneririm, eleman bıçaklanmayı göze alıp trollüyor
Bunun bana faydası ne olacak 😂
Eğlenmek de faydadır, bazı anormallikler bizi güldürür ve gülmek hücrelere faydalı der dalında uzman birçok hekim
Kendileri de saçma olduğunu biliyor ama başka nasıl kolay para kazanacak?
Iyy
İnsanlar neden izliyor peki😂😂 madem çekene de saçma geliyor
İnsanlar da vakit öldürecek bi şey arıyor işte
Yattıkları yerden kalkamadıkları için doğrudur
Sen neler izliyorsun mesela
yani eğlence için açıp izleyebilirsin saçma diye bi şey yok eğer saçma buluyorsan da bilimsel videolar çeken kanallar falan da var onları izlersin
Zaten izlemiyorum dedim değil mi? Önüme çıkıyor bu nile rahatsızlık verici geliyor. Açıkcası saçma buluyorum saçma diye bir şey yok demişsiniz ama kültürlü bir insanın oturup bu videoları izleyebileceğini sanmıyorum. İzleyenlerde bana göre kafası boş insanlar ( kendimi de çok dolu görmüyorum buna rağmen saçma geliyor)
yani fazla kasmışsınız bence rahatsız oluyorsanız bakmayın geçin karşınıza çıkması sizi nasıl tahatsız ediyor olanilir ki. ayrıca kültürü olan insan izlemez demenizi de saçma buldum adı üstünde eğlence boş zaman öldürme neden izlemesin izler
Bende sizin görüşlerinizi tamamen saçma buldum ne yazık ki. Etraf artık bunlarla dolu, belli ki izleyen birisiniz. Öyle kültürlü, zeki insan bunlara vakit harcamaz.
sizin görüşünüz bir şey diyemem. ama bazı kültürlü zeki insanlar bile bu platforma video üretiyorlarken böyle düşünmeniz garip geldi…
Ben üretmiyorlar demedim ki. Ne söyledim ne anlıyorsunuz? Kaliteli içerik sayısı ne kadar az farkında mısınız? Zeki insanların da ne kadar içerik ürettiğini burdan anlayabiliriz. Ne kadar küfür dolu içerikler var söylememe bile gerek yok. Büyük ihtimalle izleyen birisiniz o yüzden savunuyorsunuz🙂
evet izliyorum zaten neden inkar edeyim izlediğimi ve açıkçası kendimi eğlendiren boş zaman öldüren güzel içerikler olarak görüyorum vaktim olursa açıp izliyorum sizin bu tahammülsüzlük seviyeniz garip geldi bana. insanlar iş olarak yapıyor bunu bırakın isteyen istediğini yapsın her şeyi çok ciddiye alıyorsunuz
Bu ulkede sacmalik prim yapiyo