Güncellemeler
+1 yıl
YouTube sayfamda 250 abone eksiğim var Nasıl bir abone artışı sağlayabilirim ne yaparsam abone sayayım yükselir Facebook Telegram gibi uygulamaların gruplarına katıldım oralarda yazdım Instagram'da gönderilere yorumlara yazdım YouTube'da yorumlara milletin müziklerine Yorum attım birçok anonim mesaj programından yazdım insanlara reklam yapma bütçem olmadığı için bu yolların hepsini denedim daha ne yapabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne zamandır video yukluyorsun? Kaç video yükledin?
11 aydır her hafta yüklüyorum , 20 şarkı 20 slow şarkı , 5er 5er albüm şeklinde, son 12 ayda 1000 aboneyi karşılamam lazım akla gelebilecek herşeyi denedim ama olmadı , hatta bu ara hafta hafta değil bu 20 gün boyunca hergün yüklüycem, şarkılara birde trap nation efekti yaptım onlarıda 20 şarkılık bir liste yapıcam
Kolay gelsin
Çok iyi görüş
Çok iyi olan ne
Ne hakkımda içerik üretiyoesun
Müzik , EDM SLAP HOUSE TARZI , remixler yapıyorum , in the end, diamonda, heathens gibi bilinen şarkılara , dinlenmem güzel , ama abone 750 de kaldı ve sırf 250 kişi için denemediğim yol kalmadı , bot bas diyolar ama bot basıp kanalın kapanmasına yol açıp çöp olmasını istemiyorum