Güncellemeler
+1 yıl
YouTube sayfamda 250 abone eksiğim var Nasıl bir abone artışı sağlayabilirim ne yaparsam abone sayayım yükselir Facebook Telegram gibi uygulamaların gruplarına katıldım oralarda yazdım Instagram'da gönderilere yorumlara yazdım YouTube'da yorumlara milletin müziklerine Yorum attım birçok anonim mesaj programından yazdım insanlara reklam yapma bütçem olmadığı için bu yolların hepsini denedim daha ne yapabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Müzik kanallarının zaten çok abonesi olması zaten. Çünkü insanlar dinleyip çıkıyor. Çok olması için diğer kanallardan farklı bir şey yapman gerek
Ya ben çok abonenin peşinde değilim Sadece müzikleri oluşturmam 4 yılımı aldı 1000 abone olsa emeğimin karşılığını alabileceğim öğrenci olduğum için bütçem olmadığı için reklam yaptıramıyorum 250 kişi daha abone olsa 1000 abonem olmuş olacak kazancımı sağlayacak sonra isteyen çıksın sıkıntı değil yani
Zamanla artiyor paylasmaya devam. Bu arada reklamda yap
1 senedir her hafta sabit saatte yükleme yapıyorum, 12 ay içinde yapmış olmam lazım son 5 6 hafta kaldı sonra onlarda gidecek ve reklam yapmaya bütçem yok , en az 25 bin insana mesaj atıp rica etmişimdir çoğu tersledi çoğu cevap bile yazmadı
Para ile bu işi yapanlar var ama dikkatli olun
Dediğiniz bot atma gibi bir işlem ama ona hiç kalkışmam kanala zarar
Detayları net bilmiyorum ama aklıma başka bir şey gelmiyor. youtube da benim de şiir klip videolarım var yüzün üzerinde kendi yaptığım ve iyi geri dönüş aldığım onda da dediğin gibi ilerleme olmuyor.
e ver abone olalım reklam da yap
Reklam yapmak için bütçem yok konuda da anlattığım gibi bayağı Emek de verdim ama sayıyı artıramıyorum nereden baksanız anonim sohbet programları olsun Instagram TikTok olsun En az 20-25.000 kişiye mesaj atmışım söylemişimdir abone olun diye rica etmişimdir çoğu düzgün bir dönüş sağlamadı o kadar kişinin içinden 50 kişi yardımcı oldu bazı sitelere linki koyduğum dakika Reklam yapıyor gibi gözüküyorum siliyorlar ban atıyorlar, 12 ay içinde tamamlamış olmam gerekiyor bin abonenin 750'sini hallettim Ama bu yazdığım konuya bile 3 kişi cevap verdi size abone olsanız 751 olacak 250 kişiye ulaşabileceğim hiçbir olay yok Onun için buraya sordum yani
Kanal: n3xus music , müzikler bana aittir çalmadımda 4 senedir yapıyorum. Kliplerde hep araba var diyorlar ama bir şarkının remixini yapıyorum Ve bu da müziğin türü olan slap House ve bu Türe yapabileceğim klip sadece araba YouTube'a İsterseniz bu türün ismini de yazın karşınıza full şarkılar araba klipli çıkacak bunu da insanlara anlatamıyorum ya izlediğiniz her şeyin klibini gözünüzü ayırmadan mı izliyorsunuz müziği dinleyeceksin geçeceksin
Artar
Artmıyor knk daha çok düştü