Dolandırıcı, G*vat kelimesi yüzünden pedofili ile suçlandım? (Funny story)?

C2 yani connected me uygulamasında yeni bi hesap açtım ve k*hpenin biri profilimdeki "g*vatlar yazsın" yazısının pedofili bir suç olduğunu belirtip hakkımda hemen online olarak suç duyurusunde bulunmus ve bunun ekran görüntüsünü bana attı.

Kendisi sahte mailler düzenleyerek insanların ona yalvarırken ki konuşmalarını ss alıp bana attı çünkü amacı korkutmak.

Konuştuğum kişilerin ilk önce yaşını sorarak başladığım için ilk başta bu k*ncığı önemsemedim ve küfür ederek ona haddini bildirdim, bana pedofili olduğumu, şikayetinden sonra ayağıma elektronik kelepçe takılacağını ve mahallemde bulunan kişilere benim pedofili olduğuma dair uyarı gibi bir şey gönderileceğini söyleyerek beni tehdit etmeye devam etti, bende k*hpenin sarhoş olduğunu düşünerek haddini bildirmeye devam ettim ve uyarmak maksadı ile biraz da çabası boşa gitmemesi için aletimin fotoğrafını atıp bana küfür ve hakaretten dava açmasını söyledim.

Ertesin gün excelden şikayet dokümanını attı ve karakoldan anlık bi fotoğraf attı, bende tabikide hanımefendiye saygılı bir şekilde kendisinin bir or*spu ç*cuğu oldugunu ve düzenlenen evraktaki kelime ve boşluk hatalarından dolayı kayma olduğunu, kendisinin ap*al olduğunu belirttim.

Bunun üzerine kendisi mesaj atmayı kesti çünkü, bir tilki bir kurdu boğamaz.

Dolandırıcılık hikayesi xd

Dolandırıcı, G*vat kelimesi yüzünden pedofili ile suçlandım? (Funny story)?