Ağlayacağım ya sabahdan beri uğraşıyorum
Creative clouddan meselesinden dolayı kullanamıyorum ya bıktım bıktımmm
Ağlayacağım ya sabahdan beri uğraşıyorum
Creative clouddan meselesinden dolayı kullanamıyorum ya bıktım bıktımmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Maalesef adobe artik sıkı tutmaya başladı crack kullanmak zorlaştı creative üzerinden zaten yapamazsın normal indirip yapacaksin internetten crakli indirip kullanacaksın bu videodakileri yap
https://www.youtube.com/embed/wXoARUk1ZkkZaten ben de crackli yükledim cravkli versiyonunu yani
Tamam o zaman bu videodakini yap orjinal olmadigini sorgulamayacak denetim masasinda var creative ile yüklü genuine diye onu da kaldir oradan ben de crackli kullaniyorum zor oluyot lightroom kullanamiyorum olmuyor nedense photoshopta son surumlerde sorun cikartiyor öncekilerde bir sorun yok primiere after effect hic bakmadigim icin bilemiyorum
2019 sürümü olur mu aceba
Ben photoshop da 2019 kulaniyorum sorun yok ben de sende de olmayabilir 2022 kullaniyordum onda sorun oluyordu
Yaa bundan sonra bunun yeni sürümünü kullanamıyıcaz galiba yeni sürüm daha iyi herhalde bi sürü yenilikler + yapay zeka desteği ya of paramız olunca alırız artık napalım
Aynen dedigin gibi artik 23 ve sonrasini kullanmak zor olacak 23 de yapay zeka geldi onu sadece lisansli da kullanabiliyorsun onun haricinde kullanamiyorsun
Bu arada premiere pro 2019 çalıştı
Sorun olmaz onda zaten de yine de belli olmaz tabi bulabilirsem 22 indirip kuracam tekrardan bakalim
Bir yandan photoshop ve lightroom icin uyelik almayi dusunuyorum
Creative cloud'u kurarken orjinal olduğunu denetlesin diye ekstra bir yazılım indirsin mi diye bir seçenek var onun tikini kaldır. Bide crack'i düzgün çalışan versiyonu indir tamamdır
Öyle seçim yoktu ben yüklerken. Cracki düzgün çalışan versiyonuhangi sitede
Sorun ne? Satın al diye uyarı geliyorsa inatla programın arka planda internet bağlantısını kesersen sorun çözülür.
İnternet bağlantımı kestim yine olmadı kanka