İnternet & Teknoloji İPhone X alınıp kullanılacak bir telefon mu hala? pamukrella Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İPhone serisi almak istiyorsunuz fakat bütçeniz sadece İPhone X e yetiyor alıp kullanır mıydınız alınıp kullanılabilecek telefonlar kategorisinde mi? İPhone X alınıp kullanılacak bir telefon mu hala? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Bence kullanılır 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl İlk çıktığında almıştım, hala kullanıyorum. Miladını doldurmak üzere ama… Bence 2. el alınmaz… 1 1 Yorumla pamukrella +1 yıl Temiz bir şey bulurum diyw ümit etmiştim yaaa🥺 Yorumla
mertᴄan Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 93% +1 yıl iPhone X çok fazla kronik sorunu olan bir cihaz bende vardı kullanmıştım bir dönem 1 5 Yorumla pamukrella +1 yıl Ne gibi sorunu var Yorumla mertᴄan +1 yıl Face ID ve ekranda çizgi çıkması gibi face id bozulması hepsinde oluyor xlerin takasta verdim kurtuldum 2019'da Yorumla pamukrella +1 yıl Ben bu konuyu birkez daha gözden geçireyim o zaman 😂 Yorumla mertᴄan +1 yıl Face ID bozulur veya ekranda çizgi çıkarsa son sahibi olursunuz cihazın Yorumla pamukrella +1 yıl Haklısın teşekkür ederim ♥ Yorumla
Mematiibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl iPhone xr kullaniyodum baya iyiydi 1 0 Yorumla
aşiretlo Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl 14 pro Max kullanıyorum 0 3 Yorumla pamukrella +1 yıl İPhone x önerir misin Peki? Yorumla aşiretlo +1 yıl Eski cihazım güzeldi ama kronik sorunları var Yorumla pamukrella +1 yıl Ne gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence kullanılır
İlk çıktığında almıştım, hala kullanıyorum. Miladını doldurmak üzere ama… Bence 2. el alınmaz…
Temiz bir şey bulurum diyw ümit etmiştim yaaa🥺
iPhone X çok fazla kronik sorunu olan bir cihaz bende vardı kullanmıştım bir dönem
Ne gibi sorunu var
Face ID ve ekranda çizgi çıkması gibi face id bozulması hepsinde oluyor xlerin takasta verdim kurtuldum 2019'da
Ben bu konuyu birkez daha gözden geçireyim o zaman 😂
Face ID bozulur veya ekranda çizgi çıkarsa son sahibi olursunuz cihazın
Haklısın teşekkür ederim ♥
iPhone xr kullaniyodum baya iyiydi
14 pro Max kullanıyorum
İPhone x önerir misin Peki?
Eski cihazım güzeldi ama kronik sorunları var
Ne gibi
Alınmaz