Gerçekler sadece konuşurken duyar. Gerçekler bilinçsiz olduğu için onlara büyü yapanlar var. Cinlerin seslerini duyarlar. Cinler gerçekleri yakıp aklını bulandırır. Deliye döndürür. Hatta onları ucuzlaştırabilmek için kullanıyorlar. Siz eğitimli ve kültürlü kızların ihanet edip aldattığını mı zannediyordunuz? Hepsi palavra. Alo acil 110 yangın var var. Yakıyorlar. Bilin istedim. Çünkü kadınlar saftrik ve cahildir. Kızları kullanabilmek için tehdit ediyorlar. İşittiğim sesler öyle diyor. Çünkü ben gerçeğim. Hem Kuran'da gerçekleri şaşırtacağız diyor. Neyine güveniyorsun? Söyler misin?😭😭😭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
soru içindeki soruyla esas soruyu birbirine bağdaştıramadım. açıklama yaparmısın
Gerçekler sadece konuşurken duyar. Gerçekler bilinçsiz olduğu için onlara büyü yapanlar var. Cinlerin seslerini duyarlar. Cinler gerçekleri yakıp aklını bulandırır. Deliye döndürür. Hatta onları ucuzlaştırabilmek için kullanıyorlar. Siz eğitimli ve kültürlü kızların ihanet edip aldattığını mı zannediyordunuz? Hepsi palavra. Alo acil 110 yangın var var. Yakıyorlar. Bilin istedim. Çünkü kadınlar saftrik ve cahildir. Kızları kullanabilmek için tehdit ediyorlar. İşittiğim sesler öyle diyor. Çünkü ben gerçeğim. Hem Kuran'da gerçekleri şaşırtacağız diyor. Neyine güveniyorsun? Söyler misin?😭😭😭
yavrum benim , tatlış , pembeli , şeker şey. Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi 😂😂😂
Agnostiğim ama islamiyet ne alak
. d
Kuranı okursan bakara suresinde Allah işitir diyor.
Tamamda soru ile ne alakası var bak kızmıyorum soru sadece
Telefonumun zil seside kurtlar vadisi müziği
Bir paikoloğa görün, islamiyetin perde arkası numarayla ne alaka?
Benim psikoloğa ihtiyacım yok. Çünkü bakara suresinde Allah işitir diyor.
Nasıl işitir telefonla mı?
hepsi 112 de birleşti