İnternet & Teknoloji Sizce bu telefon kılıfı hangi marka’ya ait😂? TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sıkıntıdan ne sorusu sorduğuma bakın ya😂👌🏻 İpucu;telefon android iPhone Samsung Xiaomi General Mobile Motorola Diğer (Yorumlarda Belirtin) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bu telefon kılıfı hangi marka’ya ait😂? Cevapla Marka Soruları Telefon Soruları Android Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Fakirim ama tanıdım iPhone mu bu :D 0 1 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Hayır.
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl General Mobile 1 1 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Tekte😎 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl iPhone'a benziyor ama tecno veya omix olabilir 0 0 Yorumla
JohnWayneAmca Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Samsung. 0 9 Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Casper olmasın🙄 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Değil Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Xiaomi Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Değil): Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Nokia😂 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Şaka mısın? Değil Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Neyse söyle döverim Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl Huawei Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Değil seçeneklerden birisi ama Motorola falan da değil. Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Samsung? 0 7 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Diyeceğini tahmin etmiştim ama değil. Yorumla YourCall +1 yıl GM 21 mi 🤔 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Hayır. Yorumla YourCall +1 yıl Ben de General Mobile dedim hayır dedin? 😐 tekte bilemedik diye mi böyle oldu Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl GM21 değil başkası ama onun kılıfınada benziyor Yorumla YourCall +1 yıl Kenarların yumuşaklığı, kare kamera sistemi, arkada parmak izi onu düşündürttü Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Aslında olabilir biraz küçük geliyor telefonuma diğer taktığım da şeffaf - mavi şeklinde o da ona tam geliyor hiç bir zorlama olmadan ve çok yaklaşmıştın ama gm21 değil. Yorumla
cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl iPhone 0 2 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Hayır. Yorumla cengiz____ +1 yıl Ney Yorumla
Detay007 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl China :) 0 1 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Hayır. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fakirim ama tanıdım iPhone mu bu :D
Hayır.
General Mobile
Tekte😎
iPhone'a benziyor ama tecno veya omix olabilir
Samsung.
Casper olmasın🙄
Değil
Xiaomi
Değil):
Nokia😂
Şaka mısın? Değil
Neyse söyle döverim
Huawei
Değil seçeneklerden birisi ama Motorola falan da değil.
Samsung?
Diyeceğini tahmin etmiştim ama değil.
GM 21 mi 🤔
Hayır.
Ben de General Mobile dedim hayır dedin? 😐 tekte bilemedik diye mi böyle oldu
GM21 değil başkası ama onun kılıfınada benziyor
Kenarların yumuşaklığı, kare kamera sistemi, arkada parmak izi onu düşündürttü
Aslında olabilir biraz küçük geliyor telefonuma diğer taktığım da şeffaf - mavi şeklinde o da ona tam geliyor hiç bir zorlama olmadan ve çok yaklaşmıştın ama gm21 değil.
iPhone
Hayır.
Ney
China :)
Hayır.