Fake hesabınızı Apple hesabınızın e-mailini kullanarak açtıysanız şifre sıfırlama ekranına girip Apple hesabınızın e-mailini yazıp göndere basın e-mailinize şifre sıfırlama bağlantısı gelir ve hesaba giriş yapabilirsiniz
kullanıcı adı gerekmiyor zaten dediğimi yaparmısınız İnstagram şifre sıfırlama ekranına girip Apple hesabınızın e-mailini yazın ve sonra göndere basın daha sonra E-mailine gelen linke tıklayıp yeni şifre belirleyebilir ve fake hesabınıza giriş yapabilirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnstagram şifre sıfırlama ekranına gelin apple hesabınızın mailini yazın sonra maile girip şifre sıfırlayın
kullanıcı ismini bilmiyorum
Apple hesabınızın e-mailini yazacaksınız zaten kullanıcı adı değil
Şiödi benim hali hazırda kullandığım hesabım zaten var fake açmıştım fake in da kullanıcı adını unuttum ve giremiyorum
O hesabı geri bulmaj için şifre mi sıfırlamam gerek
Fake hesabınızı Apple hesabınızın e-mailini kullanarak açtıysanız şifre sıfırlama ekranına girip Apple hesabınızın e-mailini yazıp göndere basın e-mailinize şifre sıfırlama bağlantısı gelir ve hesaba giriş yapabilirsiniz
Ya bir dakka kafam karıştı. İnstagram şifre kısmından şifreyi değiştircem öylemi
Evet Apple hesabınızın e-mailini yazıp şifre sıfırlama bağlantısı göndermelisiniz
Ben kendi hesabım ayrı fake in kullanıcı adını bulamıyorum. Evet apple ile açtım kendi hesabımın mı şifresini değiştirmem gerekiyor
kullanıcı adı gerekmiyor zaten dediğimi yaparmısınız
İnstagram şifre sıfırlama ekranına girip Apple hesabınızın e-mailini yazın ve sonra göndere basın daha sonra E-mailine gelen linke tıklayıp yeni şifre belirleyebilir ve fake hesabınıza giriş yapabilirsiniz
Ya e mail şeyi çıkmıyor şifre değiştir kısmı var instagramda sıfırlama yok ordada direk şifre istiyor mail değil
Şifre sıfırlama kısmına yani kullanıcı adı istenen yere e-mail yazıp göndere basacaksınız bu kadar sonra e-maile geliyor bilgiler
Anlatamıyorum ki. Ful hesabımdan öıkış yapıp giriş kısmına apple kimliğimi girdiö böyle bir hesap yok diyor.
Normal hesabımdada mail kısmı şıkmıyor şifre değiştirmede sadece şifre kısmı çıkıyot
Allah aşkıja bana numaranı verir misin vp den yazıyım
Peki biri bakmak istese bebiö numaramın son hanesini falan bulabilir mi apple kimliğimle giriş yağtığım fake hesabın
Son iki hanesini görüntelebilir birde en baştaki sayısı 0 5** *** ** 92 gibi
Benim için önemki o hesabı bulup kapatırsam dondurursam bulamazlae ama dimğ
Numarayı da
Bulamazlar dondurursanız veya kapatırsanız
Size instadan yazsam bari anlatamadım kendimi resim atarak yapsam
Şimdi benim başka hesabım da vardı ondan da çıkış yaptım demin şimdiyse giremiyorum şifre yanlış da demiyor ama hesaba da girmiyor niye olur bu