İnternet & Teknoloji 4g ile 5g arasında çok fark var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 5g pil ömrünü kısaltıyormuş sanırım 4g ye geçsem mantıklı olur mu siz nasıl kullanıyorsunuz? 4g ile 5g arasında çok fark var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hız farkı var gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu biliyorum da çok farkedilir bi fark olur mu Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Pil ömrünü kısaltmaz sadece daha hızlı pil tüketimi sağlar. 4G şu an için her şeye yetiyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla YourCall +1 yıl Rica Yorumla
soruVEecevap Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl cok fark var 6gnsuan da dadce havaalanin da kullanliyir yesstleri var 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 909 cevap paylaştı. hiç bir fark yok 1 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çok Çok fark var ama ülkemizde değil henüz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hız farkı var gadası
Onu biliyorum da çok farkedilir bi fark olur mu
Pil ömrünü kısaltmaz sadece daha hızlı pil tüketimi sağlar. 4G şu an için her şeye yetiyor
Teşekkürlerr
Rica
cok fark var 6gnsuan da dadce havaalanin da kullanliyir yesstleri var
hiç bir fark yok
Çok Çok fark var ama ülkemizde değil henüz.
5g çok iyi değil
Yoktur 5G hep kapali
Ben 4.5 kullanıyorum