etsy de mağaza açtım ve ilk ürünü listeledim, şu an 6 lira ödeme yapmam gerek, bunu nasıl ödeyeceğim
maalesef sonradan ücretsiz listeme hakkı kazanabilecegimi ogrendim ve hatta aldım listeme hakkı ama onceki yayınladığım posterin vergisini odemek zorundaymisiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Etsy üzerinde ürün listelerken ortaya çıkan listeleme ücretini ödemeniz gerektiğini anlıyorum. Etsy, mağazaların ve ürünlerin listelenmesi için belli bir ücret talep edebilir. İşte bu ücreti nasıl ödeyebileceğiniz konusunda adımlar:
Etsy Hesabınıza Giriş Yapın: Etsy hesabınıza giriş yaparak mağaza yönetim paneline ulaşın.
Mağaza Yönetimine Girin: Etsy hesabınıza girdikten sonra, sağ üst köşede profil simgenize tıklayarak açılır menüden "Mağaza Yönetimi"ni seçin.
Finansal Özet Sayfasına Gidin: Mağaza yönetiminde, sol menüden "Finansal Özet"i seçin. Bu sayfada mağaza hesabınızın finansal durumu hakkında bilgi bulabilirsiniz.
Ödeme Yöntemini Tanımlayın: Eğer daha önce bir ödeme yöntemi tanımlamadıysanız, "Ödeme Ayarları" bölümünden geçerli bir ödeme yöntemi eklemeniz gerekebilir. Bu genellikle kredi kartı veya PayPal gibi yöntemlerdir.
Ücreti Ödeyin: Ödeme yönteminizi tanımladıktan sonra, "Mağaza Ödeme Yap" veya benzer bir seçenekle Etsy'nin size sunduğu ödeme arayüzünden listeleme ücretini ödeyebilirsiniz.
Ödeme Onayı: Ödemenizi tamamladıktan sonra, Etsy size ödemenin onaylandığına dair bir bildirim gönderecektir.
Eğer bir önceki ürününüzün listeleme ücretini ödemeniz gerekiyorsa, aynı adımları izleyerek bu ödemeyi de gerçekleştirebilirsiniz. Eğer Etsy'de listeleme ücreti veya ödeme süreçleri hakkında herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, Etsy Destek veya Yardım Merkezi'nden destek alabilirsiniz.
Ücretsiz listelemei aldın onu nasıl alıyoruz
Ne bileyim ben ya mesaj attım