İlgilendiğiniz konular üzerine numaranız firmalara satıldığı için bazen saçma sapan spam mesajlarda gelir bende kripto işine merak saldım sürekli kaçak kripto şirketlerinin msjlari geliyordu
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
hic bir konuya ilgili değilim yani bu şekil bir sey yapmadim ama mesela wp olsun Instagram olsun modlu hallerini yükledim kaç kez ondan dolayı olabilir mi acaba? nasıl kurtulucam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlgilendiğiniz konular üzerine numaranız firmalara satıldığı için bazen saçma sapan spam mesajlarda gelir bende kripto işine merak saldım sürekli kaçak kripto şirketlerinin msjlari geliyordu
hic bir konuya ilgili değilim yani bu şekil bir sey yapmadim ama mesela wp olsun Instagram olsun modlu hallerini yükledim kaç kez ondan dolayı olabilir mi acaba? nasıl kurtulucam
Yani olabilir akıllı algoritma var o yüzden aramalardan yuklemelerden herşeyden senin için öneri cikarabiliyor
smslerin bu kadar cok gelmesi zararlı mı yani virüs vs. bir sorun var mıdır ya da bilgilerim falan calinmis midir bilmediğim için soruyorum kb
Sanmam sadece firmalarin reklam amaçlı numaraları satmasindan kaynaklı olan bir şey
günde 10dan fazla gelmesi normal mi o zaman. teşekkürler
Yani o biraz abartı ama müşteri servisini arayıp onu sorabilirsin nasıl engelleyebilcegin hakkında bilgi verirler
pardon yaklasik 5 6 tane geliyor ama her gün tekrar etmiyor tabi. bazen daha az geliyor ya da hic sıkıntı cikmaz umarim
Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum banada geliyor hiç umursamıyorum öyle kalıyor