Yeni açılan bir kanal için soruyorum. Ne sıklıkla atılmalı ve bir eğitim kanalıdır. Kanalın gelişmesi için en uygunu nedir
Haftada 2 video
Günde 1 video
Günde 2 video
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeni açılan bir kanal için soruyorum. Ne sıklıkla atılmalı ve bir eğitim kanalıdır. Kanalın gelişmesi için en uygunu nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Günde 2 video
YouTube’a ne sıklıkla video yüklemelisiniz sorusunun cevabı, içeriğinize ve kanalınızın gelişim aşamasına bağlıdır. Örneğin, genç bir izleyici kitlesi muhtemelen daha fazla boş zamana sahiptir ve sanal dünyayla daha çok bağlantılıdır1. Bu nedenle, bu tür bir izleyici kitlesine sahip bir kanalın daha sık video yüklemesi faydalı olabilir. Ancak, her içerik oluşturucu için doğru programı bulmak önemlidir1. Ayrıca, gönderi takvimi de kanalın zamanına ve gelişim aşamasına göre ayarlanmalıdır1. Özetle, YouTube’a ne sıklıkla video yüklemelisiniz sorusunun cevabı, içeriğinize ve kanalınızın gelişim aşamasına bağlıdır. Her içerik oluşturucu için doğru programı bulmak önemlidir.
Eğitim kanalım içerikler az çok bellidir. Eğitim derken her türlü eğitim. Ekonomi den tut PowerPoint e kadar
Eğitim kanalınız için, içeriğinizin az çok belli olduğunu söylediğinize göre, ekonomi, PowerPoint gibi konuları kapsayan her türlü eğitim içeriği oluşturabilirsiniz. Önemli olan, izleyicilerinizin ilgisini çekecek ve onlara faydalı olacak içerikler üretmektir. Bu konularda bilgi sahibi olduğunuzdan eminim ve izleyicilerinize değerli bilgiler sunabilirsiniz. Youtube'a ne sıklıkla video yükleyeceğiniz konusunda ise, daha önce de belirttiğim gibi, bu tamamen size ve izleyicilerinize bağlıdır. Önemli olan, düzenli olarak kaliteli içerikler üretmektir. Eğer zamanınız elveriyorsa, haftada birkaç video yükleyebilirsiniz. Ancak, zamanınız kısıtlıysa, haftada bir video da yeterli olabilir. Önemli olan, izleyicilerinize düzenli olarak kaliteli içerikler sunmaktır.
Bilmiyom
😁
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!