konu stalk olunca içimden bir araştırmacı gazeteci bir Müge Anlı çıkıyor 😁

konu stalk olunca içimden bir araştırmacı gazeteci bir Müge Anlı çıkıyor 😁

1 doğum tarihi 1 anne veya baba adı
Yeterli benim için , hoşlandıgım kişinin sülalesini tanıyorum şunu hatta geçen gün yengesinin halası vefat etti ama haberi yok sanırım abisiyle arası limoniydi söylemediler bence
100/100000000000 Bu konuda da rakibim asla yok. Çocukluğumdan beri çok iyi stalk yapardım. Kimsenin bilmediği bulamadığı şeyleri ben saniyesine bulurum zamanımı bile almaz.
Stalk nedenimde hastalık değil güvenmiyorum genelde iyice araştırırım ya da merak ettiğime bakarım. Ama sevgiden kimseye bakmadım yani en azından bakmayalı 7 8 yıl olmuştur yani.
Stalk yapmak sağlıklı bir insanın yapacağı iş değil. Psikolojik olarak sorunlu insanlar stalk konusunu abartır. Bu soruda stalk konusunda iyi olduğunu söyleyenler acilen bir psikoloğa görünün.
merak etmenin nesi sorun:D en azından işimizi hakkıyla yapıyosss
Merak ilmin hocasıdır derler. İlim yolunda ne kadar yol aldın?
Aşırı başarılıyım ama artık gördüklerimi ponçik kalbim kaldıramadığı için stalk yapmıyorum :ddd
aaağğğğ duygusall 😭
Cevap
60Cevap
Stalk yapmıyorum ben zaten yapacak kimse de olmadı şimdiye kadar merak ettiğim biri yok ayni bu sitede
hiç mi merak etmiyon kank
Merak edecek biri mi var knk
O işlerden pek anlamam gadası
boş işler seni istemeyeni takip etmeye gerek yok. Manyakmısınız kardeşim? ha sevgilndir yeni ayrılmışsındır içinde bişrşey kalmıştır hatta umut vardır kısa bir süre merak eder bakarsın ama işin bittiği kesinleştikten sonra buna devam etmek hastalıktır. Uğruna kafayı yediğim kadını bile böyle takip etmedim. Sizde etmeyin çünkü sağlıklı bir şey değil...
flörte başlamadan bile stalk yapıyoruz bazen iyi oluyor. Cevabını bildiğin soruları sormak güzelll
Eski flörtümün yeni sevgilisini kardesinin kurduğu fotograf sayfasından bulup sonrada o kizin arkadasindan ailesini bulup
ismini, yaṣini, iṣini, kaldigi yeri annesinin ve babasinin iṣini kizin ne yaptigini vs.
tek tek tek buldum kanka 🤣 geriye tek sacini basini yolmak kaldi ama iyi ki efendi biriyim ve eski flörtümden böyle intikam almak istemiyorum
Bence iṣ stalkda değilde insanlarin çoğu çok canım yani her bilginin internette ne iṣi var? mesela evinin fotosunu bi insan niye internete koyar ki? gelin beni bulun öldürün mü demek istiyorsun?
Benim ismimle cismimle beni ve ailemi bulamazsin mesela cünkü ben bilgilerimi vermem daimada yalan yanlis seyler yazarim ve akrabalari asla takip etmem. Beni stalklayacak insan hayal kirikligina uğrar 😃
O stalk benim işim birinden hoşlandım Instagram dan Facebook tan bilgiler edindim akrabalarını ezbere biliyorum Beşiktaşlı, burcu terazii iki teyzesi bir dayısı var. Annesine düşkün, iyi partiye oy atıyor, sevgilisi var 03.06. 2021 de sevgili olmuşlar sevgidjuyle bla bla bla daha birçok şey varda neyse 😅
Allah'tan unuttum gitti hoşlanmıyorum artık şükür 😂
Telefon numarasını bile buldum onu ilk yorumda belirtmemisim😂
eşimle 1 aydır boşanma sürecindeyim kendisi Instagram adresini ismini falan değiştirmiş. bende faceden gülümsemeli mutluluk dolulu resimler paylaşıyorum oda Instagram biyografisini sürekli değiştiriyo sence beni stalk luyormudur. deliriyormudur benim mutlu olduğumu görünce. ben bu yüzden biyografi değiştirdiğini düünüyorum. yazıları oh iyi ki kurtuldum tarzında çünkü :) düşüncen ne?
Tabiikide stalkliyor
Bakalım ne yapıyor hayatında biri var mı gibi gibi ben senin yerinde olsam onu kıskandıracak paylaşımlar yapardım
Valla stalk yapma konusunda iyiyim de daha da ileriye gidebilirim, bilgisayarda ekrana bakarken yüzünün fotosunu bile çekebilirim stalk mağduru kişisinin😄
abart abart masumca yap stalkını :D
Yok ya girmiyorum öyle işlere🙃😄
Bunun için kod yazmışlığım vardı zamanında :)
Takip etmek istediğim kişilerin paylaşımları fotograf vs. vs
ama artık yapmıyorum ve gerek duymuyorum uzun zaman oldu :):):)
kod mu yazmıştın :D prof iişlerrr
tek tıkla kim ne yapmış raporu :)
ne kadar merak ettiğime bağlı. Eski bir platoniğimin telefon numarasını, transfer bilgilerini (futbolcuydu), eski sevgililerini, yaşadığı yeri bulmuştum. ailesini ve doğum tarihini falan demiyorum, malum onlar klasikleşti. Yani dediğim gibi, merak etmem yeterli. Bazen de eski sevgililerimin, yeni sevgilisini buluyorum işte.
Ölmüş dedesinin en sevdiği arkadaşının eski sevgilisinin göz rengine kadar bilirim :D xjxkalxl
😱😱😱
Alfa 💫
Eye cigerim
off bende kuzenin kocasıyla tanışma hikayesini bulmuştum stalk yapa yapa :D
Oha oha isabel yavaş 😅😅😅
@SpecialxVx sosyal medyada yazarlarsa bulurkkk
Sana sormam gereken bir sürü şey var 😅😅😅
@SpecialxVx kimeee
stalk ın ne olduğunu yakın zamanda öğrendim. Bittiyse bitmiştir. Yani kimseyle uğraşacak zamanım yok 😁
illa biteni stalkyacak değiliz kiii :D
Öğrenmek istediğim bir şey varsa her türlü öğrenirim benden kaçmaz😂 detaylar sonucun ta kendisidir 😂
:D ahahaha
Yapmak isteyeyim yeter ki.
Beni engellese arkadaşımı yollatırım. 😃
ya da fake hesaplarr 🫠
Fake anlaşılıyor
Ay ben bekarken iyiydim bu işlerde arkadaşlar bana derdi hep bir baksana şu kız onun nesi hemen bulurdum 😂😂
Baya iyiyim gördüğüm şey beni üzer diye bakmak istemiyorum ama kendimi de durduramıyorum çok kötü bir şey
0 "Sıfır" başarı :D Hiç beceremem. Karşı karşıya geldiğimde edindiğim fikir ve düşünce 12'den vurur genelde.
100 üzerinden 0.1
0.1 puanı da sosyal medya hesabına girip kilidi açıp açmadığına bakabilme yeteneğime verdim. Açmamış köpek.
%500 diyebilirim, mütevazı olmayacağım.
İlkokul fotoğraflarından tutun,
annesinin kızlık soyadına kadar buldum.
Ev adresi de dahil olmak üzere çok zor olmadı önce annesinin fotoları arkadaki yerleri Google aratinca
Bir kaç kere yapmışlığımız var bir arkadaşla ama şimdi yapmıyoruz
artık ben de bıraktım :D
Ben pek başaramıyorum ya bunun için bir arkadaşım olsun çok isterdim bana taktikler verebilse böyle
herkesin böyle bir arkisis vardır
Yani çok güzel stalk yaparım arkadaşlar arasında bana araştırmacı yazar derler 😂
Yüzde 80 başarılıyım ama hiç gerek yok stalka filan
Birinden hoşlanirsam ara ara stalklarım ki elimde bir veri olsun.😃
Baya iyi olduğumu söylerler ama ben aynı düşünmüyorum iyi değilim
bayaa basariliyim arkadasimin annesiyle babasinin akraaba oldugunu bile ogrenmistim
Yüzde yüz. Beğendiğim çocuğun isminden telefon markasına kadar buldum bir ara ve birçok akrabasını.
Stalk yaptığım kisinim storyisini bile acarim sjsjsjs
Stalk yapmam bana güveniyorsa yakın hissediyorsa zaten açık açık söyler.
Sevgili için dediğini sanmıyorum ya ayrılırsın öyle stalk yaparsın ya da bi arkadaş küstüğün zaman
Hiç yapmadığım Bir şey sildiysem niye stalklayayim ki
Ben kimseyi stalklamam kimse de beni stalklayamaz onu biliyorum.
Sevmiyorum Stalk yapmayı. Boş yere şarjım bitiyor.
Canım isterse nadiren de olsa baktığım insanlar olur.
ya bu stalk tam olarak ne google baktım ama tam detaylı bilen birisi vatmı
Başarılıyım ama göreceğim şeyler beni üzer diye bakmıyorum :D
Çok başarılı olduğum söylenemez ama fena değilimdir
Detayın aynısı. Misal yeni tanıştığım bir insana sadece soyadını sormam yeterli. Sülalesini bulurum ne b*klar karıştırdığını belgelerim ğwlsmnd
Gayet iyiyim ne istesem bulurum ama artık eskisi gibi stalk yapmıyorum artık onlar beni bulsun ben onları değil
Babaannesinin kızlık soyadına kadar bulurum ama çok merak etmem lazım jdjdkd
Bıraktık o işleri. Kapattığın kapının deliğinden bakmayacaksın
100/80 geelmişini geçmisini bulurum ruhuda duymaz
Sosyal medyada yeniyim araştırmam iyidir ama bu konuda haberim yok
Benimde en ufak ayrıntıyı bile saklarım akrabalarının yanında bile çektiği 10 sene önceki fotoğrafları bulurum
Al işte yillarca arayıp bulamadığım ve destek almam ders almam gereken insan çeşidi, burası gerçekten bazen faydalı olabiliyor 😅😅
100 üzerinden değerlendirilemeyecek kadar fazla
şu ana kadar arayıp da bulamadığım bir kişi, bir bilgi yok
Nasıl bu kadar iyi öyle stalker olabiliyorsunuz ya bende öyle olmak istiyorum bilmek istediğim çok şey var...
Konu stalklamak olunca Sherlock Holmes çıkıyor içmden😃😬
Baksen 😉
Herkes yapmıştır zamanında ama bence sağlıksız bir davranış, takıntı haline geliyor bir süre sonra.
Kendisinin bile hiç görmediği tanımadığı gay kuzenini buldum
%90 başarılıyım bence, istediğim sonuçlara hep varabiliyorum.
Ailesinin evlenip boşandığı tarihlerine kadar bulmuştum woxnoamz
Stalk yapınca üzüleceğim şeyler öğreniyorum o yüzden uğraşmam
100%100 dbenden daha iyisi varsa gelsin kapişalim. ahshs
nereye kayboldun
Sıtalk mıtalk anlamam
bazen gerekiyor
ben hiç beceremiyorum nasıl yapıyorsunuz yaa
fake hasaplar sağ olsun :D her yere sinsice sızıyoruzz
Boş stalk yapmıyorum artık
vayy bu da iyiymiş :D
Suana kadar hic patlamadım ehehe
Hiç anlamam vaktimi boşa harcayamam.