Güncellemeler
+1 yıl
Fotoğrafları kendi isteğiyle attı
Şimdi çok özet geçicem bi kadınla tartışmalar yaşadık fotoğrafını yaymakla tehtid ettim birkaç kez para aldım ama aldığım parayı geri atttım papara üzerinden papara hesabımı kapattım sonra instadan konuştuk ama fake hesap onuda kapattım sadece adımı soyadımı biliyor hesabı kapattım instayıda paparayıda sizce beni bulabilirmi mahkemeye vericem dedi yalvarırım düzgün cevap verin Allah rızası için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin yaptığın dolandiriciliktir adını soyadını biliyorsa birde mesajlar onda duruyorsa herturlu mahkemeye verir
Başka bi bilgim yok onun tc si bile var bende
Yani bu senin ona yaptiklarini silmez sen özel hayatı şantaja yeltenmissin
Yani resimleri kendi istegiylede atsa sana atmış aranızda yaşanan özeli sen şantaj olarak kullaniyorsun
Sildim oda bana ya 5000 atarsın ya da mahkemeye veririm dedi şantaj değilmi buda
Oda şantaj ama onun savunması var senin hiçbir savunman yok
Ama şantaj birde amcam polis bilgilerini bana verdi fslsn dedi
Bu saatten sonra sana düşen sadece beklemek ve olacakları görmek ya da kız ile arani duzeltmek
Cinsel organı bile olsa tehdit edemezsin. Bu kişisel haklara suçtur. Dava açarsa sana kaybedersin.
Oda beni etti ya 5000 atarsın ya da mahkemeye veririm diye bu şantaj sayılırmı
Sende davacı ol
Şantaj sayılır demi birde amcasının ona benim bilgilerimi izinsiz vermesi polismişte
Bulur bilader sana da şöyle biseu soyluyom kuzenim aynı suç yüzünden 8 sene ceza aldı
Fotoğrafları sildim ama bi delil yok tehtidimide geri çektim sonra ya 5000 atarsın ya mahkemeye veririm dedi hemde reş.. Deği
Onların hepsini çıkarıyorlar merak etme silmekle olmuyor yani reşit değilse daha sıkıntı
ben değilim karşıdaki 27 yaşında
Oda sana şantaj yapıyor sonuçta fotoları da kendi rizasiyla sen zorlama yapmadan attıysa bir bok olmaz o zaman
Heh evet kendi rızasıyla attı
Muhattap olma herhangi bir foto muhabbetine de girme bir daha da kimseye böyle bir şey yapma yakışmaz çünkü bilader
Haklısın ya ama inşallah yırtarım
Ama şikayet falan da ederse büyük ihale alırsın başına soyluyom sana
Öldürürüm ya yapıcak bir şey yok
Kızı mı 🤣
Evet tehtitden 5 yıl yatacağıma öldrürür daha az yatarım ya da birkaç yıl fszla
Kolay mı o işler
Gayet kolay kaybedecek birşeyim kalmıyır zaten
1 elin parmagi kavga ettin mi hayatında ki sen cinayet islicen
:))) senin girdiğin kavganın iki katı kavgaya girmişimdir abim benim yaralama var cinayette ilk olacak
🤣 tamam kardeşim İzmir tepecige yolun düşerse beklerim o kavgaları bu mahallede yap bakalım bı de ne kadar delikanlı oldugunu göreyim ben
Ya şu an delikanlılık yarıştırmıyoruz öyle bir iddiada bulunmadım sen kavga ettinmi dedin ettim dedim kavga için mekan farketmez yürek yeter İstanbul esenyurttayım bende yolun düşerse sende uğrada senin delikanlılığını görelim örnek ol bana ;)
Öyle klavyeden fake hesaptan sallamaya benzemez aslanım bu işler ayiktiriyimm seni
Cinsel organı bile olsa tehdit edemezsin. Bu kişisel haklara suçtur. Dava açarsa sana kaybedersin.
İnşallah bulur da bi güzel ceza alırsın
oh olsun
Bulma şansı var