İnternet & Teknoloji Instagram'da hesap kurtarmak için selfie videosu gönderen var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Videoyu gönderdim birkaç günde geri dönüş sağlanacak dedi.Bu şekilde hesabını kurtarabilen var mı acaba Instagram'da hesap kurtarmak için selfie videosu gönderen var mı? Cevapla Instagram Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet ben kurtarmıştım 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Kaç günde kurtardınız acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10 küsür gün sonra hesabımi o şekilde geri alabildim Yorumla Soran +1 yıl Bana birkaç gün sonra geri dönüş yapacağız maili geldi sadece o yüzden merak ettim diğer insanların kaç günde kurtarabildiğini Yorumla Soran +1 yıl O kadar uzun mu sürdü gerçekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hesabında kendi fotoğrafın mevcutsa attığın video veya fotoğrafı eşleştirip doğruluyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef uzun sürdü Yorumla Soran +1 yıl Ben süreç kısalsın diye çalınan hesabımı takip eden arkadaşlarımdan tek tek şikayet etmelerini rica ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok yanlış aksine uzar Yorumla Soran +1 yıl 24 tane fotoğraf ve çok fazla hikaye var umarım eşleyebilirler Yorumla Soran +1 yıl Hesabı çalan kişi e posta + kullanıcı adını da değiştirmiş , kodlar vs işe yaramadı. Bu arada kusura bakmayın sizi de sabah sabah rahatsız ettim biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Estağfurullah.. umarım kurtarirsin Yorumla Soran +1 yıl İnşallah kurtarırım çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için içim rahatladı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayır göndermedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet ben kurtarmıştım
Kaç günde kurtardınız acaba
10 küsür gün sonra hesabımi o şekilde geri alabildim
Bana birkaç gün sonra geri dönüş yapacağız maili geldi sadece o yüzden merak ettim diğer insanların kaç günde kurtarabildiğini
O kadar uzun mu sürdü gerçekten
Hesabında kendi fotoğrafın mevcutsa attığın video veya fotoğrafı eşleştirip doğruluyorlar
Maalesef uzun sürdü
Ben süreç kısalsın diye çalınan hesabımı takip eden arkadaşlarımdan tek tek şikayet etmelerini rica ettim
Çok yanlış aksine uzar
24 tane fotoğraf ve çok fazla hikaye var umarım eşleyebilirler
Hesabı çalan kişi e posta + kullanıcı adını da değiştirmiş , kodlar vs işe yaramadı. Bu arada kusura bakmayın sizi de sabah sabah rahatsız ettim biraz
Estağfurullah.. umarım kurtarirsin
İnşallah kurtarırım çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için içim rahatladı
Rica ederim
hayır göndermedim