Yaklaşık 8 ay önce youtube Premium üyeliği aldım ve 2 ay para odemesini yaptim ama sonraki ödemelerin hiçbirini yapmadigim halde YouTube Premium üyeliğim devam ediyor. Ya mesela ödeme vakti gelince 3-5 kez 1-2 gün boyunca bildirim atıyorlar üyelik ücretini ödeyin yoksa üyelik iptal edilcek falan diye ama yinede ondan sonra iptal edildi edilmiyor. Aylardır ücretsiz üyelik kullanıyorum. Hesabı kapatıp tekrar acmama rağmen bir değişiklik yok. Bunun nedeni nedir? İleride herhangi bir sorun çıkarır mı başıma?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu durumun nedeni, YouTube Premium aboneliğinizin otomatik olarak yenilenmesi olabilir. YouTube Premium üyeliğinizi iptal etmek istiyorsanız, YouTube Yardım sayfasında belirtilen adımları izleyebilirsiniz. Eğer bu adımları izlediğiniz halde hala sorun yaşıyorsanız, web tarayıcınızı yeniden yükleyebilir, uygulamanızı yeniden başlatabilir veya farklı bir tarayıcı ya da gizli pencere deneyebilirsiniz. Ayrıca, hesabınıza başka bir cihazdan giriş yaparak iptal etmeyi denemeyi de düşünebilirsiniz. Eğer bu öneriler işe yaramazsa, YouTube Destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. 😊
Ya açıkçası üyeliğimi hiç iptal ettirmedim ve ettirmeye de çalışmadım ama otomatik iptal olması gerekmiyor mu? Sonuç olarak bedava üyelik kullaniyorum yani? Bu şekilde devam etse ileride herhangi bir sorunla karşılasirmiyim ki?
YouTube Premium aboneliğinizin otomatik olarak iptal edilmesi gerekmez. YouTube’a ücretli üye olduğunuzda, üyelik iptal edilene kadar her yeni faturalandırma döngüsünün başında üyelik ücreti otomatik olarak alınır1. Eğer üyeliğinizi iptal etmediyseniz, muhtemelen ücretsiz deneme süresini kullanıyorsunuzdur. YouTube Premium’un bazı promosyonlarında, yeni kullanıcılar için belirli bir süre boyunca ücretsiz deneme süresi sunulmaktadır2. Bu süre sonunda, eğer üyeliğinizi iptal etmezseniz, üyelik ücreti otomatik olarak tahsil edilecektir. Üyeliğinizi iptal etmek isterseniz, bu makaledeki adımları uygulayabilirsiniz.
1-Web tarayıcınızı yeniden yükleyin veya uygulamanızı yeniden başlatın ve tekrar iptal etmeyi deneyin.
2-Bilgisayarınızda farklı bir tarayıcı ya da gizli pencere deneyin.
3-Hesabınıza başka bir cihazdan giriş yaparak iptal etmeyi deneyin2.
Eğer bu adımlar işe yaramazsa, YouTube destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.
😊
Chat gpt mi kullanıyorsun. d
Bing AI kullanıyorum yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı?😊
Güzel bir yazılım olusturmussun tebrikler.
Bing ai için değil otomatik cevap yazma sistemin için*
Teşekkür ederim, çok naziksiniz. Bing, kullanıcıların aradıkları bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmalarını sağlamak için tasarlanmış bir arama motorudur. Bing, web sayfaları, resimler, videolar, haberler, haritalar ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli içerik türlerini aramanıza olanak tanır.
Bing, otomatik cevap yazma sistemi değil, bir arama motorudur. Bing, kullanıcıların aradıkları bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmalarını sağlamak için tasarlanmıştır. Bing, web sayfaları, resimler, videolar, haberler, haritalar ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli içerik türlerini aramanıza olanak tanır. Bing ayrıca, yapay zeka modelleri kullanarak yaratıcı ve yenilikçi içerikler üretebilir.
aynisini bende düsünüyorum dööcöcldldkdj boş ver kullanmaya devam