Instagram
Twitter (X)
Tiktok
Tinder
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Burası dışında hiçbir sosyal mecra platformuna üye değilim ben şahsen özellikle de seçeneklerdeki uygulamaları hiç kullanmadım bugüne kadar bir tek burası var ki burasını da bir tanışma aracı olarak kullanmadım 10 yılı aşkın bir süredir burayı kullanmama rağmen
Cevap
19Cevap
Bunların arasından bir Instagram kullanıyorum, onda da gerçekten tanıştığım insanlar ekli sadece. Tanışma programı olarak bu KS'yi söyleyebilirim sanırım çünkü iyi biriyle tanıştım galiba 😊
Hiçbiri. Artık her yerde millet art niyetle yaklaşıyo özellkle cinsellikle, masum bi tanışmayla gelen çok nadir. Ki gerek de yok bence, en iyisi gerçek hayatta tanışmak.
Boy kaç
180 değilim.
Bana korkutucu geliyor… 😅 sanalı reele taşımak.. o yüzden bilmiyorum…
Bu uygulamaların hemen hemen hepsi tanışmak için uygun. Başka uygulamalarda var...
Güven ve hayatına dair hemen her şeyi görebiliyor olmaktan dolayı instagram bence.
Hepsi olabilir. Siz hepsini deneyin şansınızı zorlayın bakalım bulursanız.
Bence hiçbiri çünkü sanalda Kalan ilişki de hesabı kapatınca biter
Instagramda bir kızla aşk yaşıyordum ama kıskançlık krizi yüzünden bitti.
Bence sosyal medyada tanışmak doğru değil en iyisi gerçek hayatta tanışmak
Çevresi olmayan biri de olabilir bu kişi.
@PATRON79 sosyal medya da tanışıp mutlu olan sayılı kişiler var ama dolandırıcı, kötü niyetli, hacker, ya da daha sayamadığım çoğu insan türünü biliyorsunuzdur bunların olması şartların kısıtlı olmasından daha mantıksız
@bLackStar4141 evet o da
Kardeş sanalda direk tipe bakıyorlar. Tip iyiyse her uygulama ideal. Ama kızların gözü yükseklerde. 10/3 kız bile, kıvanç Tatlıtuğ bekliyor..
Hiçbiri bence en iyisi ve en eğlencelisi Bigo Live. İndirmek isterseniz link bırakıyorum.
İnstada her memleketten her tip insan var ve çoğu görgüsüz. Tinder daha çok muhitteki insanları gösterdiği için daha elit ve eğitimli insanlarla tanışabiliyorum.
Burası bence birde twitter olabilir
Gerçek yüzünü görebiliyorsun yaptığı yorumlar sorduğu sorular takip ettikleri detaylı bilgi veriyor mesaj kutusuda açıksa tamamdır bu arada kimse ile tanışmıyorim
Tanışmıyorum*
ilk defa tinder duydum o nasil bir uygulama
Hiç biri.
aaa terbiyesiz burayi yazmamis
İnstagramda çok arkadaş edindim
Instagram daha güvenli gibi
tinder en iyisi
Hiç biri
Face to face
KızlarSoruyor
Pek bilgim yok
İnsta