Merhabaa 🌸
Laptopum var ama yeni bozuldu. Onu yaptırıp kullanmak mı daha mantıklı yoksa tablet alıp kullanmak mı daha işimi görür?

Merhabaa 🌸
Laptopum var ama yeni bozuldu. Onu yaptırıp kullanmak mı daha mantıklı yoksa tablet alıp kullanmak mı daha işimi görür?

Laptop bence istediğin şekle ayarlayabiliyorsun. Tablet şarj etme kaplosu olsun bulmak zor oluyor bazen. Bir de o tablet destekleyici bir şey lazım sürekli kucakta elde hep olmaz. Yine de kendin için en iyisini sen bilirsin.
Gamer isen laptop daha iyi güzellik
Yok tatlım oyun oynuyorum ama laptoptan değil genelde mobil oynuyorum zaten
O zaman tablet senin için daha iyi
Ben tablet kullaniyorum ipad daha once laptobum vardi. Lakin cok zahmetli geliyodu. Bunla oyunumu oynuyom netfliximi izliyom yatagimda rahatca arastirma vs yapabiliyorum.
Tabletin de yapamadığı şeyler olur. Sen yaptır yine laptopunu lazım olur.
Evet sanırım bende onda karar kıldım.
Cevap
13Cevap
ikisine de sahipim lakin ben filmleri vs hep ipadden izliyorum mesela
Ne için kullandığına göre değişir. Ben tablet sevmiyorum ama kullanım alanına uygunsa yaptırmaktan iyidir tablet almak.
Laptop daha kullanışlı ne için kullanacağını bilmiyorum ancak hız ve işleyiş olarak çok iyi tablet beni çok yoruyor
İhtiyaca göre değişir rahatlık istiyorsan film, dizi vs. takılacaksan laptop al geç
Tablet sadece not almaya ve art için iyi diğer şeylere yaramiyor bana gore laptop iyi
Tablet çocuk oyuncağı laptop daha profesyonel
Ne için kullanacaksın?
Üniversite için.
Onu tamir ettir tablet de bulunsun
Bence laptop daha iyi her açıdan
laptop her zaman daha iyi
Ne için kullanacağına bağlı
Ders için kullanacaksan pc daha iyi
Laptop daha iyi
Laptop daha iyidir
Tablet
Kaliteli birşeyde cano yaptır kullan