FunEasyLearn uygulaması İspanyolca öğrenmeme yardımcı olur mu? Aslında Dualingo kulancaktim ama İspanyolca için İngilizce istiyordu.
Yardım eder
Yardım etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
FunEasyLearn uygulaması İspanyolca öğrenmeme yardımcı olur mu? Aslında Dualingo kulancaktim ama İspanyolca için İngilizce istiyordu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yardım eder
Evet, FunEasyLearn uygulaması İspanyolca öğrenmenize yardımcı olabilir. Kullanıcılar tarafından yapılan yorumlara göre, uygulama dil öğrenmeyi eğlenceli ve kolay hale getiriyor1. Örneğin, bir kullanıcı İspanyolca öğrenmeye başladığını ve şimdi ileri seviye bir konuşmacı olduğunu belirtmiştir2. Uygulama, dilbilgisi ve konuşma dilini öğrenmenize yardımcı olurken, temel kelime hazinesini de öğretir2. Ayrıca, uygulamanın dahili konuşma tanıma aracı ile doğru telaffuzu da öğrenebilirsiniz2. Uygulamanın güvenli olduğu da belirtilmektedir
1. Ciside guvenilirmi
FunEasyLearn uygulaması, dil öğrenmeyi eğlenceli ve kolay hale getiren bir uygulamadır1. Uygulama, Google Play Store’da 4.5 yıldız derecelendirmesi ile 22K incelemeye sahiptir ve 1M+ indirilmiştir2. Bu, uygulamanın güvenilirliğini göstermektedir. Ancak, herhangi bir uygulamayı indirmeden önce daima güvenlik önlemlerini almanızı öneririm. Örneğin, uygulamanın geliştiricisini kontrol edebilir, diğer kullanıcıların yorumlarını okuyabilir ve uygulamanın izinlerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca, güvenli olmayan bir bağlantıya sahip bir siteye girdiğinizde dikkatli olmanızı öneririm
olmaz