(Alacağım motor BAJAJ pulsar rs200)
1. Motosiklet iki şeridide makas atarak kullanabilir mi?
2. Motosiklet emniyet şeridinden gidebilir mi?
3. motosiklet kirmizi işikta duran araclarin arasindan geçebilir mi? Cevaplarsaniz cok sevaba girersiniz tesekkur ederim🌹
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
3 sorunun da cevabı hayır, makas atamaz, emniyet şeridinde gidemez gerekmedikçe
Ama bir suru motorculari goruyorum yani şeritten şerit değiştiriyorlar. Tek bir şeritten gitmesi zorunlumu? Bildigim kadariyla hangi trafik akişina uyuyorsa ordan gitmesinin bir sakincasi yok
Öyle yapanlar ihlal yapıyor, ehliyetin yok sanırım bunları öğretiyorlar
Evet ehliyetim yok ama motor kullandim yani nasil calistirilacagini biliyorum ama hic trafige cikmadim ehliyetimde yok zaten.
Ehliyetini al önce
Tamamdir halledicem onu. Ama motor demek biraz rahatlik demek degilmi yani trafikte kalmamak rahat rahat arabalarin onune gecmek icin.
Evet öyle fakat çok dikkatli olman gerek, 100 ile gidiyorsun diyelim, bi araba direksiyonu hafif üstüne kırsa yerdesin direk ölürsün
Doğru bu yuzden arac mesafesi olmali
Anladim
Otomotık vıtes al
Nmax
Pcx
ben sportif motor istiyorum. Sportif motorlarda da otomatik vites biraz pahali. Butceme gore aliyorum ben
Anladım
Çok kötü motor hiç beğenmiyorum
Neden ki ben cok begeniyorum
Bir kere markası bile falso ben Yamaha, Honda , Kawasaki, Harley den başka motor almam
Hiç kullandinmi? Bu motor piyasadaki fiyatina gore ve performansina gore cok iyi bir motor. Kullandim ve gayet iyi deneyimleme. Azda yakıyor. Saydigin markalarin sportif motorlari biraz pahali butceme gore alicam ben
Hmm kusura bakma ben kendime göre düşündüm bir an