İnternet & Teknoloji Mobile legends de takım grup eslestirmeleri hep yabanci cikiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Takim grup eslestirmeleri hep yabanci cikiyor türk cikmiyor nasıl düzelticem? Güncellemeler+1 yıl Dili türkçe yaptigim halde heo yabancilari dek getiriyo biktim valla yardim edin :( Mobile legends de takım grup eslestirmeleri hep yabanci cikiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 644 cevap paylaştı. Sıralıdan mı söz ediyorsun? Eğer tek başına oynarsan yabancı gelir Türk lerde gelirBazılarının bayrağı değişik oluyor ama çoğu Türk 0 33 Yorumla Soran +1 yıl Işte bende sadece yabanci dek geliyorr :((( Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Ama senin dediğin meseleyi anladım sanırım bdk eskiden vardı Yorumla Soran +1 yıl Telefonu degistirdim yeni hesap actim eski hesabim boyle degildi :(((* Yorumla Soran +1 yıl Yardim et lutfen yaaa valla biktim :((( Yorumla Soran +1 yıl Bi oyun keyfim var oda bka sardii :'((((( Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Oyunda mısın? Bi oyuna gir sağ üstte grafik işareti var 3 tane çizgi böyle ona bas Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Ya da şey yap profiline gir orada sunucu yeri olacak ona bas sunucu adresin güncellensin Yorumla Soran +1 yıl Burdayim Yorumla Soran +1 yıl Dedigini yaomaya calisicam simdi Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Profildeki sunucu yeri dediğim pp resminin hemen altında oluyor Yorumla Soran +1 yıl Sunucu yeri derken bayragi drgistir mi demek istiyon bayrak zaten turk bayragi Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Yok bayrak değil yaşadığın yeri güncelliyor Yorumla Soran +1 yıl Haa konum mu? Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Düzelttim su an turkey antalya olarak gonuyor Yorumla Soran +1 yıl Denemek icin klige mi gireyim siraliya mi sence Yorumla Soran +1 yıl Klasige* Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Fark etmez bi klasik dene kulüp dene Yorumla Soran +1 yıl Olmuyo ya olmuyo saka gibi :'D Yorumla Soran +1 yıl Hala yabanci dek geliyo serfsiz oyun yaaaaaa :'( Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Takım komple mi yabancı? Emin misin? Bayraklara aldanma bayrak değiştirilebilir Türk tür onlar konuş istersen cevap verirler Yorumla Soran +1 yıl Eminim hepsi yabanci Yorumla Soran +1 yıl Yaptim dediklerini hep Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Telefonda vpn vs yok dimi? Ve ya bağlı olduğu ev internetin de vpn açık mı? Varsa Yorumla Soran +1 yıl Vpn yok Yorumla Soran +1 yıl Oyunu sildim tekrar yukluyorum Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Ya beni gerdin şu an ekleme şansın var mı beni? Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Niye sildin manyak mısın hahahha kafayı yiysceğin Yorumla Soran +1 yıl Yok zaten hesabim silinmiyo ki sildikten sonra bile yuklesem bile eski hesabim yerinde duruyo keske durmasa Yorumla Soran +1 yıl Hesabim hep yerinde kaliyo yani Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Biliyorum 😄 sen hangi ligde sin? Yorumla Soran +1 yıl Yok aw yok olmuyo allah belasini versin boyle oyunun aw Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Yahu imkanı yok 😄 sen bi beni ekler misin mesaj at Yorumla
07_arass Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 62% +1 yıl Nickini versene ekleyeyim birlikte oynarız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya nasil duzelticem bunu soruyorum :( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sıralıdan mı söz ediyorsun? Eğer tek başına oynarsan yabancı gelir Türk lerde gelir
Bazılarının bayrağı değişik oluyor ama çoğu Türk
Işte bende sadece yabanci dek geliyorr :(((
Ama senin dediğin meseleyi anladım sanırım bdk eskiden vardı
Telefonu degistirdim yeni hesap actim eski hesabim boyle degildi :(((*
Yardim et lutfen yaaa valla biktim :(((
Bi oyun keyfim var oda bka sardii :'(((((
Oyunda mısın? Bi oyuna gir sağ üstte grafik işareti var 3 tane çizgi böyle ona bas
Ya da şey yap profiline gir orada sunucu yeri olacak ona bas sunucu adresin güncellensin
Burdayim
Dedigini yaomaya calisicam simdi
Profildeki sunucu yeri dediğim pp resminin hemen altında oluyor
Sunucu yeri derken bayragi drgistir mi demek istiyon bayrak zaten turk bayragi
Yok bayrak değil yaşadığın yeri güncelliyor
Haa konum mu?
Evet
Düzelttim su an turkey antalya olarak gonuyor
Denemek icin klige mi gireyim siraliya mi sence
Klasige*
Fark etmez bi klasik dene kulüp dene
Olmuyo ya olmuyo saka gibi :'D
Hala yabanci dek geliyo serfsiz oyun yaaaaaa :'(
Takım komple mi yabancı? Emin misin? Bayraklara aldanma bayrak değiştirilebilir Türk tür onlar konuş istersen cevap verirler
Eminim hepsi yabanci
Yaptim dediklerini hep
Telefonda vpn vs yok dimi? Ve ya bağlı olduğu ev internetin de vpn açık mı? Varsa
Vpn yok
Oyunu sildim tekrar yukluyorum
Ya beni gerdin şu an ekleme şansın var mı beni?
Niye sildin manyak mısın hahahha kafayı yiysceğin
Yok zaten hesabim silinmiyo ki sildikten sonra bile yuklesem bile eski hesabim yerinde duruyo keske durmasa
Hesabim hep yerinde kaliyo yani
Biliyorum 😄 sen hangi ligde sin?
Yok aw yok olmuyo allah belasini versin boyle oyunun aw
Yahu imkanı yok 😄 sen bi beni ekler misin mesaj at
Nickini versene ekleyeyim birlikte oynarız
Ya nasil duzelticem bunu soruyorum :(