Telefonum 3 gündür kapalı. şarzdan çaktiğim sırada kapandı ve bir daha açılmadı. reset atmayı denedim ama yine ekran gelmedi. arada bir defa telefonun ilk karşılama ekrani açıldı bir defa da şarzı bittiği için şarz ışığı yandı uyarı verdi ama sonuç olarak iki defa da telefon hemen sonra kapandı ve bir fayda etmedi. şimdi ben hiç ikinci el tel kullanmadım güvenemedim öncesinden telden bir suç işlenmiştir belki diye. kardeşimin sevgilisinin arkadaşı önceden kardeşimin teli bozuk diye bir telefon vermiş, ancak bu kişinin babası malum örgüt nedeniyle yargılanmış ve o kişilere bulaşmış sanırım ki banka hesaplarına falan el konulmuş... bu yüzden bu telefonu kullanmak istemiyorum her ne kadar sıfırlanmış olsa da... hatta hattımı bir ara taktım ama çok durmadı aklıma geldiği gibi hiç bir işlem de yapmadığımdan dolayı hemen hattımı çıkardım. telefonu ancak yarın götürüp telefoncuya arızası ne diye sorabilirim ki yaptıramaya da bilirim çünkü 150 tl dışında bütün param da borsa da... durum bundan ibaret siz olsaydınız ne yapardınız? şu an bilgisayardan yazıyorum ah keşke hattımı da bilgisayara takabilsem, o kadar iş başvurusu da yapmıştım kimse de ulaşamaz bana...
Sizce bu telefonu kullanmalı mıyım telefondan anlayanlar bakabilirler mi?
Güncellemeler
+1 yıl
günceell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Telefonunuzun arızalı olduğu görünüyor ve bu durumda yapabileceğiniz bazı adımlar şunlar olabilir:
1. **Telefonunuzu Bir Uzmanın İncelemesine Gönderin:** Telefonunuzu bir teknik servise götürerek uzman bir kişi tarafından incelenmesini sağlayabilirsiniz. Uzmanlar, arıza hakkında daha kesin bir bilgi verebilir ve gerekirse onarım işlemini yapabilir.
2. **Garanti Durumu:** Eğer telefonunuz hala garanti kapsamındaysa, garanti şartlarına uygun olarak telefonunuzun onarımını talep edebilirsiniz.
3. **Veri Yedekleme:** Eğer telefonunuzun verileri sizin için önemliyse ve telefonun onarımı gerçekleşirse, önceden veri yedeklemesi yapmanızı öneririm.
4. **İkinci El Telefon Seçeneği:** Eğer telefonunuzun onarımı yüksek maliyetli olabilir veya onarılamayacak durumdaysa, ikinci el bir telefon almayı düşünebilirsiniz. Ancak, güvenilir kaynaklardan alışveriş yapmanız önemlidir.
5. **İletişim Yollarınızı Sürdürme:** İş başvuruları ve iletişim için kullandığınız numaranın aktif olması önemlidir. Bu nedenle telefonunuzun onarımı veya değiştirilmesi konusunda hızlıca bir adım atmanız faydalı olacaktır.
Hangi adımı atarsanız atın, öncelikle güvendiğiniz ve uzmanlık sahibi bir teknik servise danışmanız önemlidir. Durumunuzu değerlendirmek ve doğru bir çözüm bulmak için profesyonel yardım almanız en iyisi olacaktır.
Sorun olmaz
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!