Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl düzelir
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi süredir siteye pc den giremiyorum. Önceleri girerdim, ne zamandır girmeye çalışsam acmıyor başka siteler açarken.
Neden böyle ve nasıl açar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vpn olduğu içindir
VPN aktif olduğunda açılmıyor site.
Ya. Yasaklı site mi de :)).
Ki kapatcaklarını sanmam öyle biri kullanmıyor
Site yasaklı değil. Zaten öyle olsa VPN'siz giremezdin, ben aksini söylüyorum.
Muhtemelen bir üyeyi silerken IP adresini de engelliyorlar. Modem açıp kapayana kadar o IP adresinden yeni hesap açamaz üye. Sitenin VPN ile kullanılmasını da bu yüzden engellediklerini tahmin ediyorum.
Ya da, senin de eski bir hesabın silindi ve IP adresin engellendi. Telefonuna mobil ağdan bağlandığın için sorun yaşamıyorsun ama PC açmıyor, bu da bir ihtimal.
Kesin böyledir demiyorum her ikisi için de. Varsayımlarımı söylüyorum. VPN açık kaldığında sitenin çalışmadığını ise biliyorum. Eğer arkada çalışan herhangi bir VPN programı varsa, kapatıp öyle dene.
İkinci dediğin daha olası geldi. Son dediğinin olduğunu da nası anlarım naparm
Ki hep pc den girmiyom başkası kullanır hep telden gırerım pc boş iken gırerım aylar önce acıyodu
(1-2 kere arama yerıne yanlış yazıp site adını snra girmştim alakası varsa). Ne zmn girsem açmıyor yuvarlak dönüyo ama acmıyo
Bilgisayarda arama kısmına VPN yaz, eğer bir VPN programı yüklüyse oradan çıkar.
Tarayıcındaki eklentileri kontrol et bir de. Chrome'a entegre çalışan VPN eklentileri var, onlardan biri aktifse o da engelliyor olabilir.
Başka tarayıcıdan dene
Chrome da ne var da
Çerezleri sildin mi
İlgisi var mı
Olabilir