Üzüldüm bu tavri Arabada story atıyorum diye yakın arkadaşım tarafindan keko ilan edildim ayıp değil mi bu yapılan?na

Üzüldüm bu tavri Arabada story atıyorum diye yakın arkadaşım tarafindan keko ilan edildim ayıp değil mi bu yapılan?na

Kare içerisinde araba lanse edilmediği sürece çok sorun olmaz. Anlatılmak istenen konu önemli. Zaten kanka denen şey de arabanın kendisi değil bunu gösterme çabasıdır. Arabanın içini göstermek, önünde fotoğraf çekilmek, masa üzerinde sigara paketinin yanına arabanın anahtarını koymak bunlar dahil.
Benim bi görgüsüz arkadaşım var yeni ehliyet aldı. Araba sürdüğünü milletin gözüne nasıl sokabilirse bi insan o kadar açık gösteriyor. Kocası yan koltukta arkadaşımı videoya çekiyor otobanda araba sürerken. Onu her yerden paylaşıyor sonra. Sadece direksiyonu değil arkadaşımı bütünen çekiyo. Hani başkası sürüyor sanmasın kimse ayık olun demek istiyo ajsjxjdjfkfkfmmfmgglh yemin ederim tam keko. Tabi yüzüne diyemiyorum arkadaş neticede kırılır.
Bende yapıyorum bu durumda bende öyleyim 🤣🤣
Tesbihin eksik
Ayyy gözlerimden özür dilerim
Cevap
10Cevap
direksiyon fotosu profilleriyle iritelikte yarışir
not; Optimum trafiği hafta sonu leş
Kekoluk değildir. İsteyen istediği gibi özgürce story atabilir. Ayrıca hikayenin anlamı zaten, anlık olarak yaptıklarını paylaşma özgürlüğüdür. Ayrıca bindiğin Aveo model arabaya çok bindim. Dizelleri müthiş diyeiblirim.
Kekoluk demiyelimde okadar çok atan erkek var ki instigram araba storysi atan erkekten geçilmiyor baydı artık 🤣 bıhtığ yaaa bir değişiklik olsun hayatımızda 😂
Çok sık olmamak şartıyla olabilir. Ben de arada atıyorum ama attıklarım şu şekilde aksksk
Genelde kekoluk bence. Bunu atanlara şey demek istiyorum anladık araban var.
Story atmayacaksam niye sürüyorum ki diyince yıkılmıştı bizim kızlar jajjsa story atılacak şart beni kınasınlar var gücüyle
Boyle storyler atin da kimlerden uzak duracagimizi bilelim
Allahim cok itici her yer araba atan erkek dolu artik illallah geldi
Bence güzel oluyor arabada çekim paylaşmak, müzikli falan
Bence çok boş. Yani kimsenin görüp de "wow" dediğini düşünmüyorum, üzgünüm..
İnsanlıktan afaroz etmeleri gerekiyordu yapmadılar mı
Bence değil gayet güzel, heleki elleri dövmeli ise 😍😍
Story atmak genel olarak kekoluk ve bârzoluk. Nerede attığının önemi yok Hamdullahcım
Kekoluk için fazla masum bir hareket. Neler neler var yani devam abicim.
Ehliyetş alıp keko storysi atmayo bekliyorum. Kekoysak elit kekoyuz biz de
Hemserim arabadan denizi kopruyu manzarayi ceksen tamamda... arabanin direksiyonunu cekmek cidden itici...
Kiz kafasiyla bilmemde erkek olarak cidden banada kokoluk geliyor...
Arkaya gazapizm muzigi koydun mu
sürekli atılması çok itici ve keko gösteriyor
arkadaki müziğe göre değişir
Sürekli bu türde ise evet
O kekoluğu bende yapıyorum bazen ksfsgsg
sevmiyorum bu tarz hareketler
1.3 dizel 2013 model aveo bu
Ben kekoyum ben bile atmiyom
Sana nerenin lazım
Kanka motor seninmi
He Silivri'deyim kanka gel gazlayak
Köyünde sen nerden
Buyukkilicli
Tmmdir
Görgüsüzlüğü trafik canavarına evriliyor.
Her story öyleyse sıkıntı 😂
Aşırı kekoca geliyo bana
Bence değil çünkü ben de yapıyorum wüwmdmkc
Evet
Bence değil
Evet
Keko seniiii 😅
Yoo.
Bir insan niye arabada story atar ki
Evet
Ne alaka
Evet kekoluk