Samsun Galaxy A34
Samsun Galaxy S20
Fe Samsun Galaxy A52
Samsun Galaxy M23
Samsung Galaxy A32
Bakmaktan beynim bulandı artık yardım edin lütfen
Samsun Galaxy A34
Samsun Galaxy S20
Fe Samsun Galaxy A52
Samsun Galaxy M23
Samsung Galaxy A32
Bakmaktan beynim bulandı artık yardım edin lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
S21 var bende kamerası efso.. S20'ye bakabilirsin.
Uzun süre kullanacağım için emin olamadım
Özelliklerine bakıp karşılaştırma yapıyorum birazdan net cevap vercem.
Teşekkür ederim. Uzun süre kullanmayı planlıyorum birde
M23 ve A32 telefonlarını ön kameraları damla çentikli olduğu için eledim görüntüsü daha modern olmadığı için. S20 telefonunu da eski model olduğu için eledim. A34 ve A52 telefonlarından da, A34 2023 model A52 2021 model. Kameralara gelince A34 48 MP iken A52 64 MP işlemci kısmında A34 daha iyi, kamera tarafında A52 biraz daha iyi. Fakat burada en keskin fark benim için, kulaklık ses çıkışı, A34 de şarj kısmından kulaklık kullanabiliyorsunuz, fakat A52 de şarj kısmından değil ayrı kulaklık çıkışı var. Şarj çıkışından kulaklık kullanmak şarj girişini çabucak yıpratmak anlamına geliyor, bir süre sonra telefon şarj almamaya başlayabilir yani telefon tamire ihtiyaç duyabilir. Bana sorarsanız A52 fakat siz kulaklık ses çıkışı çokta önemli değil şarj kısmından da müzik dinlerim derseniz siz bilirsiniz. Ayrıca kulaklık şarj kismindan olduğu için, telefonu şarj ederken müzik dinleyemezsiniz ama kulaklık çıkışı şarj yerinden değil ayrı çıkışı olduğunda şarj ederken müzik de dinleme devam edebilirsiniz.
Ama A34 de damla ćentikliymis ayrıca on kamerası. A52 bence
Ben size yine de karşılaştırma linkini atayım siz kendiniz de bakın olur mu
www.epey.com/.../
Bu incelemen için çok teşekkür ederim. Peki çentikli görüntüsünü hesaba katmazsak. Çok anlamam ve bence önemli değil o yüzden. Bunu da hesaba katarsak yinede a52 mi sizce
Kulaklık çıkışını da hesaba katmayacak isek, bence yeni model olan a34 ü alabilirsin. Ben ne işle meşgul olduğunuzu bilmiyorum şarj konusunda a34 5000 mAh batarya varken A52 4500 mAh bataryaya sahip, kullanıcı puanı olarak da, A34 daha fazla puanı biri 70 puan diğeri 65 puan. Fiyat yönünden ikisinin arasında pek fark yok.
Kamera da slow motion çekimler de yapacak misiniz
Ben tekrar detaylı baktım iki telefona, hem yeni model oluşundan hem işlemci yönünden daha iyi olduğu için A34 diyorum kesin cevabım size. Eğer kulaklık çıkışı sizin için çok önemli değilse, A34 tercih edin. Kulaklık çıkışı önemli ise A52 tercih edin. Fakat tercihiniz ne olursa olsun, marka samsung olsun. Şimdiden hayırlı olsun güzel günler de kullanın. İyi geceler
Çok teşekkürler sizede iyi geceler
Rica etsem beni Bi ekleyebilir misiniz çok önemli bir şey dicem
Gereksiz pahalı Samsung
Ne alıyım o zaman
Xiaomilere bak
Hiç kullanmadım ve kullananlarda menün değil
Ben kullanıyorum ve çokta iyi özellikleri Samsung ya da iPhone da olsa 40 50 olacak telefonlar 13 14 bin civarında
Gereksiz pahalı samsung mu sen Applea bak pahalı gereksiz ne anlarsın en azından samsung paranın hakkını veriyor Apple gibi geçen senenin telefonunu bu sene daha pahalıya çıkartıp satmıyor
@SusuncaGeçer bence vermiyor işte Apple zaten saçma yani , bide iPhone dan başka kullanamıyorum diyenlerin kafasına kalasla vurasim geliyor. Android kullanan bütün telefonlarda en pahalısı Samsung, parcalari bile aynı olsa herangi bir modelle her zaman piyasanin üstü.
bunun sebebi özelliklere bakarsan anlarsın xiaomi alanların çoğu memnun olmuyor xiaomi sadece işlemcileri iyi yapıyor ama kamera ekran kalitesi full kötü
@SusuncaGeçer ben poco aldım çok memnunum redmi serisi biraz kalite düşük
çok yorma kendini al bi tane telefon işte
4 5 yıl kullanıcam inşallah o yüzden önemli
sermayen kaç (ciddi)..
Normalde 10 bin altı ama 10 bini zorlıycam. maalesef ekonomik özgürlüğüm yok
samsung al
5G li olsun..
bnde s22 varr,
ama şimdi redmi aldım
Hangisini almalıyım o zaman? s22 hatta 23 almak isterim ama bütçemi çok fazla aşıyor
seni bitirir
ama güzel telefon
bndeki beyaz we hatasız
ama sıfırı 22 bin
s23 32 bin
2 ye 3 e katılıyo bütçemi. Lânet olsun ekonomi
mahvolduk yaa
sana bir jest yaparım
15.500 gördü telefon
camı çok sağlam
işlemcisi en üst işlemci
Anlamadım bana mi satıyorum