Arkadaşın resmi son görülme vs. gözükmüyor. Ancak ortak grupta olduğumuz gözüküyor.
Anlamıyorum başka bir okula yatay geçiş yaptı adına da çok sevindim başını kurtardı psikopat hocalardan işi biter bitmez de beni engelledi. Ben mikrop biri miyim diye bazen kendi kendime sormuyor değilim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki sadece son görülme ve profilini kapatmıştır ona mesaj atarak dene bir şansını bir şey sorar gibi yap
Varmış kb
Sordurdun mu
Onu da yaptım sorun yok grup kurup ekledim de sildim:
Zeynep günaydın sabahın köründe mesaj atıyorum kb ben de bu saatlerde uyanırım genelde hoca tez verdi onu hallediyorum.
Bu arada böyle geçen hafta ve bu hafta sordum ne zaman seni görebilirim filan yadırgamış ya da darlanmış olabilirsin ama darlamak gibi de olmasın eğer böyle yapıyor isem söylersen çok memnun olurum amacım kesinlikle bu yönde değil.
Kazayla oldu kb sınıftakilerle wp grubu kuracaktım seni yanlışlıkla ekledim
Son görülme profil vs. kapattıysa bu ne anlama gelir tavır filan mı koyuyor?
Mesajı normalden mi attın grup kurup mu attın
Normalden
Yok tavır değil bence canı sıkılmıştır kapatmak istemiştir ben de bı ara öyle yaptım ve hâlâ kapalı
İletilmedi mi mesaj ona tek tık mi kaldı
İki tık ama mavi değil
Wp hesabını mı kapatmak istemiştir.
İki tıksa kesindir o zaman engel yok engellememiştir
Yok wp hesabı değil normal son görülme durumları ama şöyle başkasına sordun mu sen de profili falan görünüyor mu diye
Başkasının telinden profiline nasıl bakayım başka bir kızın teli desen olur da o da yok.
Bu arada sabahın 6 sında mesaj attım ama kız 8 de çalışmaya gidiyor diye düşünmüştüm. Trendyol da çalışıyor sorun olur mu ki?
Hayır öyle değil başka ortak arkadaşınıza sorabilirsin sende profili açık mi diye okuldan biri olabilir bu kişi
Yok olmaz uyandigin gibi yazmışsın güzel bir şey bu bence
Dediğim gibi o kızın doğru düzgün bir çevresi eminim yoktur. Sorarsam sağlıklı bir yanıt alamayabilirim.
İçime doğdu biliyor musun geçende de yatay geçiş yapacağından bir daha göremeyebilirim diye yaz okulu yaptığım yerdeki bütün dostlarımı görmek istedim.
Engellemedi o zaman ama ona açık açık sorabilirsin çekinmen gereken bir durum yok şöyle yazabilirsin " neden profil resmini kaldırdın çok hoştu" bunu sorarak kaldırıp kaldirmadigini anlarsın kaldirmamissa sadece numaranı silmistir engel yoktur
Sen sanki hoşlanıyorsun bu kızdan
Arkadaş olarak evet hoşlanıyorum hayat hikayesini de dinledim o günden beri de saygı duyuyorum.
Hmm güzelmiş
Başka sorun yoksa uyuyabilir miyim artık yorgunum da
Hoşlansam vefa borcu olsun diye bütün arkadaşlarımı görmek yerine sadece kızı görmeye giderdim herhalde
Anladim benimkisi sadece bı merak
Seni uykundan kaldırmışım gibi muamele ediyorsun sen de😂 alarm kurmadım arama sorma imkanım yok zaten mesaj attım sadece istediğin zaman bak.
Başka sebepten uyandım da bildirimi görünce cevap vermek istedim ve konuşma yarıda kalmasın diye de bırakıp çıkmak istemedim
O yüzden haber verdim kötü mü yaptım 😒
E o zaman benle alakalı değil. Uyandıran o sebeple hallet işini. Söylediklerinde de eğer ciddiysen sorum şimdilik kalmadı iyi uykular.🙂
İyi yaptın sağol
İşimi hallettim sadece seni bekliyordum başka isim kalmadı
Kızım sakin ol sen de uyu dedim ya?
Tabiki ciddiyim bu arada yani sadece su engel yok eğer bir şey olduysa numara silmiş olabilir onu da öğrenmek için sana yazdığım cümleyi ona söyle öyle öğrenirsin öğrenince haber verir misin merak ettim bende
Peki iyi günler dilerim
Profil fotosunu kaldırmak istemiş te nedenini söylemedi.
İyi bakalım
Bir tane grup aç o kişiyi ekle eklenmiyorsa engellemiştir
Ama grup açıp engellersem muhakkak anlayacaktır. Eğer anlarsa engellemediyse bile kesinlikle beni engeller.
Beni engellememiş sanırım sorun çıkmadı ama şu mesajı atsam rahatsız olup engellemez değil mi?:
... günaydın sabahın köründe mesaj atıyorum kb ben de bu saatlerde uyanırım genelde hoca tez verdi onu hallediyorum.
Bu arada böyle geçen hafta ve bu hafta sordum ne zaman seni görebilirim filan yadırgamış ya da darlanmış olabilirsin ama darlamak gibi de olmasın eğer böyle yapıyor isem söylersen çok memnun olurum amacım kesinlikle bu yönde değil.
Kazayla oldu kb sınıftakilerle wp grubu kuracaktım seni yanlışlıkla ekledim.
Evwt. Bu bir açık.
Hatta seni engelleyen kisiye son bir laf sokmak icin grup olusturup şakk lafi cakiyorsun ama aciz bir hareket
Gizliden sorduğuna göre beni trollüyorsun aslanım.
ya ergeni inanmiyorsan google sor. Sizin gibi veletlere yazi yazanda suc
Nasılsın yaz. Denemiş olursun en azından.
Ohoooo yazalı çok oldu