İnternet & Teknoloji Swarm çalışıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor check in yapıyorum istek gelmiyor daha once onca istek gelirdi simdi 1 tane bile yok benim telfonda mı sıkıntı var yoksa? Güncellemeler+1 yıl adam akıllı cevaplar gelir mi Swarm çalışıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Coralie_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Artık swarm kullanan kalmamıştır bence. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl birden bire boyle oldu gecen sene bir vheck in yaptıgımda 1000 kişi istek atardı yaa Yorumla
Keyfişah21 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Neden check in yapacaksın 0 4 Yorumla Keyfişah21 +1 yıl Swarm daha çok farklı amaç için kullanılıyor Yorumla Soran +1 yıl haaalaaaa sorumum cevabın alamadım Yorumla Keyfişah21 +1 yıl Ne arıyorsan burada rahatlıkla birine dile getirebilir sin Yorumla Soran +1 yıl beynini zktiiğim swarm kullanıyorsanız aynı sorunu yaşıyan var mı diye soruyorum Yorumla
haakaan333 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Artık eskisi gibi kulanan yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl onun yerine ne kullanılıyor Yorumla haakaan333 +1 yıl Bilsem bende kulanacagim 😊 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Swarm ne 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Artık swarm kullanan kalmamıştır bence.
birden bire boyle oldu gecen sene bir vheck in yaptıgımda 1000 kişi istek atardı yaa
Neden check in yapacaksın
Swarm daha çok farklı amaç için kullanılıyor
haaalaaaa sorumum cevabın alamadım
Ne arıyorsan burada rahatlıkla birine dile getirebilir sin
beynini zktiiğim swarm kullanıyorsanız aynı sorunu yaşıyan var mı diye soruyorum
Artık eskisi gibi kulanan yok
onun yerine ne kullanılıyor
Bilsem bende kulanacagim 😊
Swarm ne
Swarm mı kaldı ya
O kaldı mı ya
ne kaldı