KS nasıl karanlık temaya alınır?

evet arkadaşlar ben biliyorum bilmeyenler için bir rehber hazırlamak istedim sadece çünkü anladığım kadarıyla bu dertten muzdarip çok insan var şimdi öncelikle yapmanız gerekenler belli (bu arada bilgisayar kullananlar için bu yöntem)

tarayıcınıza bağlı olarak farklılık gösterebilir ama çoğu tarayıcıda aslında aynıdır adres çubuğu olur arama yeri oraya tarayıcınızın ismi neyse ona göre şöyle bir adres yazıyoruz

mesela örnek olarak kendi tarayıcım opera olduğu için şöyle gösterebilirim.

opera://flags komut bu arkadaşlar sadece baştaki tarayıcı ismi kendi tarayıcınız olmalı mesela opera değilde chrome kullanıyorsanız chrome veya firefox kullanıyorsanız firefox

şimdi bunu yaptık karşımıza çıkan sayfada genelde sağ üstte bir arama kutucuğu bulunur oraya dark yazıyoruz sonrasında ise arattığımız zaman Enable Force dark theme on pages from Settings and Easy Setup diye bir şey çıkacak (tarayıcıdan tarayıcıya yine farklılık gösterebilir ama genelde dark theme ile alakalı bir şey yazar) sonrasında ise bunun yazında ya default yazar ya disabled yazar oraya tıklayıp eğer enabled yaparsanız tarayıcıyı kapatıp açtığınız zaman direk girdiğiniz bütün siteler karanlık mod olur otomatik olarak umarım yardımcı olabilmişimdir

Güncellemeler
+1 yıl
telefondaki tarayıcılar içinde geçerli bu arada arkadaşlar haberiniz olsun
KS nasıl karanlık temaya alınır?