evet arkadaşlar ben biliyorum bilmeyenler için bir rehber hazırlamak istedim sadece çünkü anladığım kadarıyla bu dertten muzdarip çok insan var şimdi öncelikle yapmanız gerekenler belli (bu arada bilgisayar kullananlar için bu yöntem)
tarayıcınıza bağlı olarak farklılık gösterebilir ama çoğu tarayıcıda aslında aynıdır adres çubuğu olur arama yeri oraya tarayıcınızın ismi neyse ona göre şöyle bir adres yazıyoruz
mesela örnek olarak kendi tarayıcım opera olduğu için şöyle gösterebilirim.
opera://flags komut bu arkadaşlar sadece baştaki tarayıcı ismi kendi tarayıcınız olmalı mesela opera değilde chrome kullanıyorsanız chrome veya firefox kullanıyorsanız firefox
şimdi bunu yaptık karşımıza çıkan sayfada genelde sağ üstte bir arama kutucuğu bulunur oraya dark yazıyoruz sonrasında ise arattığımız zaman Enable Force dark theme on pages from Settings and Easy Setup diye bir şey çıkacak (tarayıcıdan tarayıcıya yine farklılık gösterebilir ama genelde dark theme ile alakalı bir şey yazar) sonrasında ise bunun yazında ya default yazar ya disabled yazar oraya tıklayıp eğer enabled yaparsanız tarayıcıyı kapatıp açtığınız zaman direk girdiğiniz bütün siteler karanlık mod olur otomatik olarak umarım yardımcı olabilmişimdir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telefonun kendi teması varsa olur
bazılarında olmuyor işte barış abi ondan ben yine de bir rehber hazırlıyım dedim
Çok faydalı ve güzel bir yazı olmuş. Ben yararlandım, başkalarının da yararlanabileceğini umuyorum. Teşekkür ederiz :)
faydalı olmasına sevindim rica ederim :)
Mi telefonlarda da uygulamaları karanlık temaya zorla diye bir seçenek vardı. KS de işe yarıyor
biliyorum dostum ben sadece bilmeyenler için rehber hazırladım bu bilgiyi vermen de iyi oldu mi telefon kullananlar yararlanabilir
tarayicidan gir tarayicini gece modu yap otomatik her site gece modu oluyo
ben yapmayı biliyorum zaten yapmayı bilmeyenler için burada yöntemlerini anlatmıştım
alınamaz,
dostum alabiliyorsun boşuna yapmadık heralde o rehberi
https://imgyukle.com/i/r3i5EG
alınabiliyormuş, tebrikler
Yeni yapmadım, yıllardır böyle kullanıyorum