İnternet & Teknoloji Fotoğraf çekmeyi seviyor musunuz? MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Fotoğraf çekme tutkum çok başka ❣ Sizde seviyor musunuz?#Morp ❣ Fotoğraf çekmeyi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hayır ben hiç sevmiyorum kendimi de çekmem zaten pek. eskiden selfie çekinirdim ama sıkıldım artık 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. bi ara beraber çıkalım çekimlere ^^ 0 2 Yorumla MrsCanselll-_ +1 yıl Ooo bayılırım Yorumla masumcocuk34 +1 yıl bi haftasonunu planlayalım madem, İstanbul sokaklarında yakalanmayı bekleyen çok kare var ;) Yorumla
Giraybayhan1 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl maalesef hayatımda hiç sevemedim şu fotoğraf işlerini hem sevemedim hem beceremedim yani o derece kötüyüm o konuda :D 0 0 Yorumla
Aklınyolunda Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çok severim ;) Bende Canon 80D var gayet güzel makine. Sen de ne var? 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Profesyonel kameram yok ama telefonumla çekimler yapmayı çok seviyorum 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 838 cevap paylaştı. Severim de öyle abartı değil. Bir de her yerde elde makine ile gezenler var, hiç sevmem.. 😂 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Seviyorum ama güzel olana kadar uğraşıyorum 50 tane çeksem eleye eleye 2 tane kalıyor 😂 0 0 Yorumla
ÇılgınDenek Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Evet severim iyi fotoğraf çekerim ama bana çekenler hep kötü çekiyor 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yani güzel benim dikkatimi çeken bir şeyler olunca fotoğraflıyorum👍🏻 0 0 Yorumla
paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl hayır sadece mükemmel bir kare olduğunda çekerim 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. Evet severimmm 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. Yani 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 317 cevap paylaştı. Çekmeyi severim 😌 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır ben hiç sevmiyorum kendimi de çekmem zaten pek. eskiden selfie çekinirdim ama sıkıldım artık
bi ara beraber çıkalım çekimlere ^^
Ooo bayılırım
bi haftasonunu planlayalım madem, İstanbul sokaklarında yakalanmayı bekleyen çok kare var ;)
maalesef hayatımda hiç sevemedim şu fotoğraf işlerini hem sevemedim hem beceremedim yani o derece kötüyüm o konuda :D
Çok severim ;) Bende Canon 80D var gayet güzel makine. Sen de ne var?
Profesyonel kameram yok ama telefonumla çekimler yapmayı çok seviyorum
Severim de öyle abartı değil. Bir de her yerde elde makine ile gezenler var, hiç sevmem.. 😂
Seviyorum ama güzel olana kadar uğraşıyorum 50 tane çeksem eleye eleye 2 tane kalıyor 😂
Evet severim iyi fotoğraf çekerim ama bana çekenler hep kötü çekiyor
Yani güzel benim dikkatimi çeken bir şeyler olunca fotoğraflıyorum👍🏻
Pek sevdiğim söylenemez
hayır sadece mükemmel bir kare olduğunda çekerim
Evet severimmm
Pek değil.
Yani
Çekmeyi severim 😌
Seviyorum
evet
Evet seviyorum
Çekmeyi de çekilmeyi de sevmiyorum