Gamer Pocket Chat uygulaması nedir bilen var mı? aylaneder Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Para kazanmak için Pocket Chat diye bir uygulama gördüm. Ne kadar güvenli kullanan var mı? Güncellemeler+1 yıl Okey Pocket Chat uygulaması nedir bilen var mı? Cevapla Nedir Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
swinddler Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Yapmayı düşünürsen bi chat uygulamasında moderatörüm 0 3 Yorumla swinddler +1 yıl Ne dersin? Yorumla swinddler +1 yıl Güncelleme ne alaka Yorumla Sebnembe 1 yıl Ben ban yedim ordan cihazdan giremiyorum ne yapmaliyim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilindik uygulamaları tercih et sonra emeklerin boşa gider demedi deme 1 24 Yorumla aylaneder +1 yıl Bilindik uygulama derken? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani tik tok gibi falan ama biraz daha açık saçık uygulamalar da para daha çok Yorumla aylaneder +1 yıl Aynen aynen Yorumla aylaneder +1 yıl Doğru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangisi daha iyi senin için Yorumla aylaneder +1 yıl Hepside saçma gelio Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Para getiriyo ama Yorumla aylaneder +1 yıl Para getirir de herkeste yüzümüzü görüyor Yorumla aylaneder +1 yıl Sevmiyorum öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzünü göstermek zorunlu değil ki Yorumla aylaneder +1 yıl Zorunlu Yorumla aylaneder +1 yıl Hangi uygulamadan bahsediosun ki sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır yabancı siteler var onlar da zorunlu değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan yazamam ki Yorumla aylaneder +1 yıl Özelden yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla İbaxx +1 yıl Benim bildiğim her hafta kazandıran bi uygulama var ve arama yapana gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İbaxx dolandırıcı sitesi mi Yorumla İbaxx +1 yıl Yok sohbet mesajlaşma sadece Instagram gibi düşün ama orada mesaj başına para kazanıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İbaxx söyle bakalım Yorumla blackrose5555 +1 yıl Yüzünü açaman şart değil ki ben haftalık 10 bin kazanıyorum farklı bir uygulamadan Yorumla aylaneder +1 yıl Nasıl kazaniyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tarif edebilirim Yorumla aylaneder +1 yıl Olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şu an kullanıyorum p. tesi ödeme alıcam ilkkez. para gelirse güvenli uygulamadır heralde 0 10 Yorumla Md039 +1 yıl Alabildiniz mi para? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Md039 evet iki kere çekim yaptım toplam 2 hafta 1000 lira kazandım Yorumla aylaneder +1 yıl Hangi uygulama ismi ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pochket diye bir şey Yorumla Nilaykkkkk +1 yıl Merhaba oraya papara numaramızı yazmamız gerek yoksa papara ibani mi ben papara numaramı yazdım yanlış mı yaptım bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Nilaykkkkk papara numarası lazım tanış yazmış olma ihtimalin var Yorumla Nilaykkkkk +1 yıl Hayır kopyala yapıştır yaptım imkansız ki Yorumla Nilaykkkkk +1 yıl Kaç günde geliyor Yorumla aylaneder +1 yıl 3 gün içinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ödemeler pazartesi oluyor sadece Yorumla
blackrose5555 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Sarmaş dolaş diye bir uygulama var onu dene. Şahsen ben memnunum ve haftalık kazancım 10000 0 2 Yorumla Nilaykkkkk +1 yıl Merhaba görüntülü mü konuşmak gerekiyor nasıl oluyor anlatabilirmisin Yorumla Hera15 +1 yıl Uygulama hakkında bilgi verir misiniz Yorumla
İbaxx Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Uygulamanın adı sugo bana instadan yazsın isteyenler anlatayım uygulamayı iremmqq_ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen iş buldun mu kendine 0 11 Yorumla aylaneder +1 yıl Ne işi anlamadım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet sitesinden bahsediyorum işte yapıyo musun? Yorumla aylaneder +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmayı düşünürsen para kazanmana söyle daha önceden yapıyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay yanlış oldu biraz 😂 Yorumla aylaneder +1 yıl Düşünmüyorum sadece bilgi almak istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece yazışma yapıyosun onun dışında bişey yok ama bu programı kullanmadım Yorumla aylaneder +1 yıl Özelden yazsana bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okey Yorumla aylaneder +1 yıl Yazmamissin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekle önce Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapmayı düşünürsen bi chat uygulamasında moderatörüm
Ne dersin?
Güncelleme ne alaka
Ben ban yedim ordan cihazdan giremiyorum ne yapmaliyim
Bilindik uygulamaları tercih et sonra emeklerin boşa gider demedi deme
Bilindik uygulama derken?
Yani tik tok gibi falan ama biraz daha açık saçık uygulamalar da para daha çok
Aynen aynen
Doğru
Hangisi daha iyi senin için
Hepside saçma gelio
Para getiriyo ama
Para getirir de herkeste yüzümüzü görüyor
Sevmiyorum öyle
Yüzünü göstermek zorunlu değil ki
Zorunlu
Hangi uygulamadan bahsediosun ki sen
Hayır yabancı siteler var onlar da zorunlu değil
Burdan yazamam ki
Özelden yaz
Tamam
Benim bildiğim her hafta kazandıran bi uygulama var ve arama yapana gerek yok
@İbaxx dolandırıcı sitesi mi
Yok sohbet mesajlaşma sadece Instagram gibi düşün ama orada mesaj başına para kazanıyorsun
@İbaxx söyle bakalım
Yüzünü açaman şart değil ki ben haftalık 10 bin kazanıyorum farklı bir uygulamadan
Nasıl kazaniyorsun
Tarif edebilirim
Olur
şu an kullanıyorum p. tesi ödeme alıcam ilkkez. para gelirse güvenli uygulamadır heralde
Alabildiniz mi para?
@Md039 evet iki kere çekim yaptım toplam 2 hafta 1000 lira kazandım
Hangi uygulama ismi ne
Pochket diye bir şey
Merhaba oraya papara numaramızı yazmamız gerek yoksa papara ibani mi ben papara numaramı yazdım yanlış mı yaptım bilmiyorum
@Nilaykkkkk papara numarası lazım tanış yazmış olma ihtimalin var
Hayır kopyala yapıştır yaptım imkansız ki
Kaç günde geliyor
3 gün içinde
Ödemeler pazartesi oluyor sadece
Sarmaş dolaş diye bir uygulama var onu dene. Şahsen ben memnunum ve haftalık kazancım 10000
Merhaba görüntülü mü konuşmak gerekiyor nasıl oluyor anlatabilirmisin
Uygulama hakkında bilgi verir misiniz
Uygulamanın adı sugo bana instadan yazsın isteyenler anlatayım uygulamayı iremmqq_
Hmm nasıl bir uygulama acaba
Sen iş buldun mu kendine
Ne işi anlamadım?
Sohbet sitesinden bahsediyorum işte yapıyo musun?
Hayır
Yapmayı düşünürsen para kazanmana söyle daha önceden yapıyordum
Ay yanlış oldu biraz 😂
Düşünmüyorum sadece bilgi almak istedim
Sadece yazışma yapıyosun onun dışında bişey yok ama bu programı kullanmadım
Özelden yazsana bana
Okey
Yazmamissin
Ekle önce