İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
Siber güvenlik, cinsiyetle ilişkilendirilmemesi gereken bir meslektir. Cinsiyet, bir kişinin yeteneklerini veya ilgi alanlarını belirlemek için kullanılmaması gereken bir faktördür. Siber güvenlik gibi teknik ve bilgiye dayalı bir alanda yetenek ve bilgi önemlidir, cinsiyet değil. Ne yazık ki, bazı sektörlerde hala cinsiyetçi görüşler ve algılar olabilir. Ancak siber güvenlik gibi alanda, kadınlar da başarılı bir şekilde çalışabilir ve kariyer yapabilirler. Kadınlar da teknik becerilere sahip olabilir, siber güvenlik alanında uzmanlaşabilir ve bu alanda kariyer yapabilirler. yeteneklerinizi geliştirmek, eğitim almak ve istediğiniz alanda kariyer yapmaktır. Cinsiyet ayrımcılığına karşı durarak, herkesin eşit şartlarda fırsatlara sahip olması gerektiğini savunmak önemlidir.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Kızlardan yapan çok var ben de istiyorum da bana cok agir geliyor helal olsun ama sana hic kimseye bakma sen en iyisini yapıyorsun sana Atil Samancıoğlunu tavsiye ederim udemy de dersleri cok indirimdeyken al derslerini
İyi yapmışsın yazılım dillerini python c c++ c sharp vs bu dilleri algoritmayı öğrenmelisin daha var öğrenecegin çok şey yolun çok uzun ama başarili olursan silikon vadisine girersin bak