adminler? meta whatsapp ın kaynak kodlarını geliştiriciler için kendisi paylaştı zaten. Hileli denilenler bu geliştiricilerin değişiklikler yaparak paylaştıkları
devamlı güncellenen antivirüs programı kullanmak çoğu sıkıntıdan seni kurtaracaktır. Ama özel ve bilinmeyen yazılımlar söz konusu olunca hiçbir şey yapamazsın. En garanti güvenlik internet kullanmamaktır sadece
Ek olarak senin benim neyimi çalacaklar ki takıldığın olaya bak milyoner değiliz sosyete değiliz :D D:
onun için uğraşıp telefonuna virüs bulaştırıpta çalmaya uğraşmalarına gerek yok ki hepimizin mernis bilgileri internette dolaşıyor zaten oradan alıp yapması bir dakika ve uğraştırmaz bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normal kullanıyorum
Direkt aramaları ve mesajları gelmeden engelleyebiliyorum. Meşgul çalıyor veya internet kapalı gibi oluyor o yüzden istenmeyen kişiler için güzel
Hileli kullananların fotosu bile gider adminler tarafından yayınlanabilir.🤷🏻♀️
Kullanmayanlarin instada orada burada bir sürü fotosu var bu her şey için gecerli
Siz tam anlamadınız ne demek istediğimi.
adminler?
meta whatsapp ın kaynak kodlarını geliştiriciler için kendisi paylaştı zaten. Hileli denilenler bu geliştiricilerin değişiklikler yaparak paylaştıkları
Pardon hackerler tarafından ele geçirebiliyor yanlış yazmışım bunu arkadaşımdan duydum.
Bilgilerin, vb. alabiliyorlar hileli olunca tehlikeli yani diyorlar.
Bu normal vp için de gecrrlli canım
Ciddi misin, dediler öyle bir şey yok.
telefonuna bir şekilde bulaştırılacak bir trojen ile zaten tüm bilgilerini çalabilirler wp ye gerek yok bunun için
Peki, önlem almak için ne yapılmalı?
devamlı güncellenen antivirüs programı kullanmak çoğu sıkıntıdan seni kurtaracaktır. Ama özel ve bilinmeyen yazılımlar söz konusu olunca hiçbir şey yapamazsın.
En garanti güvenlik internet kullanmamaktır sadece
Ek olarak senin benim neyimi çalacaklar ki takıldığın olaya bak milyoner değiliz sosyete değiliz :D D:
Ne bileyim ya insanlar mesela senin bilgilerini çalıp senin bilgilerinle başka şeyler yapabilirler.☹
onun için uğraşıp telefonuna virüs bulaştırıpta çalmaya uğraşmalarına gerek yok ki hepimizin mernis bilgileri internette dolaşıyor zaten oradan alıp yapması bir dakika ve uğraştırmaz bile
Hileli whatsappin ne olduğunu bilmiyorum biri beni aydınlatsın
bluewhatsapp yazıp arat google amcaya öğrenirsin :)
Normal
niye soruyorsun
Hileli nasıl oluyor
Normal kullanıyorum gerek yok
Hileli ne laa
Normal
Hileli.
Normal
Normal