Başı kapalı, adı büşra, herkese laf yetiştiriyor tiktokta, göya enerji topluyor kendi deyimiyle, insanların duyguların rencide edip sosyal medyada menfaat (para) bekliyor, bana da laf soktu, bende bunu şimdi size sorim bu mu şimdi müslüman ve edepli, insana faydalı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İslamiyet'in merkez üssü Suudi Arabistan'da bile gerçek müslüman yok neredeyse, Türkiye'de hiç yoktur.
Aynen teşekkürler
Bunlar Müslüman değil Müslümanlık da bu değil teşekkürler. Bir Müslüman kendini böyle bir platformda rezil etmez
Sizler videolarını izleyerek izleme sayısını arttırmış oluyosunuz böylece uygulama bu örümcek beyinlilere para transferi yapıyo onlar da zmnı gelince o paraları bankadan çekip zengin oluyolar
Yoo ben pek video izlemiyorum sadece kendi profilimle ilgileniyorum, onu daha çok mallar yapıyor galiba.
Bu zengin olsa ne olur durmadan ilahi dinleyip haram ve günaha batmış, burası sapık oldu zaten.
Buna bütün küfürleri yağdırırım da terbiyem el vermiyor
Tr de tiktok kullananların seviyesi çok belli. Tinder dan farkı yok kullanıcı seviyesi olarak.
Tiktok mal kaynıyor zaten oraya girende beyin yok
Yok sen yanlis kitleye yazmissin bunlar birazckda olsa şans ve akıllılık yapanlar asıl anlamadıklarım bunlara hediye vs atanlar neden ya nedenn
Evet durmadan hediye atıyorlar buna, teşekkür edip duruyor. Yazmasım sadece ana sayfada göründü, kendini akıllı sanan bir aptal bence.
Bence asil aptallar hediye atanlar
Akıllı kalmamış adam gibi adam kalmamış.
Tipine bıraktığım müslümesi 😂
Titkok sahte kapalılar yuvası
Ninja bu Aw kdkjsjs
Güzel yorumdu
Ahaha sana da laf mı soktu
Bende ona sokup rezil ediyorum ama haberi yok. Soktuğu falan yok sen kimsin dedim eben dedi, kendini akıllı sanan qahpe
Ahahah boş ver ya onu takacak kadar ona değer verme
Neyine değer vercem tiktok k.. şarı olmuş zaten :)
Agahha sen nasıl biseysin acaba 😅görünüş olarak
Annen nasılsa bende öyleyim :D
Senin kaliten de aşırı belli annene çekmişsin demekki
Para para para
Dersi popi olmak
Maymun kari
bu kim aw
Ne bilim mal galiba