İnternet & Teknoloji İstanbul'da toplu taşıma için dijital kart var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bana ogrete bilirmisiniz, kartim olmadan vapura metrobuse nasil bine bilirim? Digital kart var mı? Güncellemeler+1 yıl Hepinize teshekkur ederim İstanbul'da toplu taşıma için dijital kart var mı? Cevapla Dijital Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dijital kart satın alabilir ya da 3 geç 10 geç gibi tek kullanımlık kullan at kartlar satın alabilirsin.Bence en mantıklısı birisinden basmasını rica edip ücretini vermek. 0 0 Yorumla
Baymini34 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 91% +1 yıl merhaba.. hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama tek kulanım lık kartlar olur onu düşüne bilirsin.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl mənimlə əlaqə saxla istirsən izah edərəm. mesaj bölməsini aç sənə yazım 0 4 Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl oy bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SinEMCÜKLE ahahah səndə bizdənsən? Yorumla Soran +1 yıl Belke goruntulu yigim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yox Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İstanbul kart uygulamasını indir Qr koduyla akbik basabilirsin 0 0 Yorumla
SinEMCÜKLE Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl kredi kartı olmalı ve metrobus nakit alıyor 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kart alabilirsiniz gişelerde satılıyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dijital kart satın alabilir ya da 3 geç 10 geç gibi tek kullanımlık kullan at kartlar satın alabilirsin.
Bence en mantıklısı birisinden basmasını rica edip ücretini vermek.
merhaba.. hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama tek kulanım lık kartlar olur onu düşüne bilirsin..
mənimlə əlaqə saxla istirsən izah edərəm. mesaj bölməsini aç sənə yazım
oy bile
@SinEMCÜKLE ahahah səndə bizdənsən?
Belke goruntulu yigim
yox
İstanbul kart uygulamasını indir Qr koduyla akbik basabilirsin
kredi kartı olmalı ve metrobus nakit alıyor
Kart alabilirsiniz gişelerde satılıyor.
Anonim kart alırsın veya tek geçişlik
Yüz slot Bonus