İnternet & Teknoloji Telefon almak için KKTC mi mantıklı, Batum mu? minikurt0 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 14 pro almak için batuma veya kıbrısa gitmek istiyorum gitmişken kalıp gezeceğimde sizce neresi daha mantıklı telefon için ve kıbrısta nerden alınabilir telefon?Teşekkürler şimdiden Telefon almak için KKTC mi mantıklı, Batum mu? Cevapla Telefon Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Rakamsal gıderlerı hesaplaman lazım hersey zamlandı kayıt etme ucretı 20 bın yol paraları vs hesap etmen lazım 0 2 Yorumla minikurt0 +1 yıl Gürcistan yol için biraz daha uygun gibi kıbrısa göre Yorumla minikurt0 +1 yıl Sadece alıp sorun yaşayan var mı diye merak ettim Yorumla
Arjino Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl İmei kayıt ücreti 20 bin tl oldu biraz geç kalmadın mı 0 2 Yorumla minikurt0 +1 yıl Yinede aralarında 20 bin oynuyor hala mantıklı bence Yorumla Arjino +1 yıl Hahaha hiç bilmiyordum valla 😂 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gitme 0 1 Yorumla minikurt0 +1 yıl Neden? Yorumla
misportakalkokusu Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Batum daha mantıklı 0 1 Yorumla minikurt0 +1 yıl Ne gibi farkları var acaba? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rakamsal gıderlerı hesaplaman lazım hersey zamlandı kayıt etme ucretı 20 bın yol paraları vs hesap etmen lazım
Gürcistan yol için biraz daha uygun gibi kıbrısa göre
Sadece alıp sorun yaşayan var mı diye merak ettim
İmei kayıt ücreti 20 bin tl oldu biraz geç kalmadın mı
Yinede aralarında 20 bin oynuyor hala mantıklı bence
Hahaha hiç bilmiyordum valla 😂
Gitme
Neden?
Batum daha mantıklı
Ne gibi farkları var acaba?