Fake Instagram hesabının ip adresi nasıl bulunur web site öneriniz var mı araştırıyorum öyle bir site bulamıyorum?

• merhaba arkadaşlar geçen aylarda sevgilimle ayrıldım ayrıldiktan bir hafta sonra yeni açilmis bir hesap yazdı büyük ihtimalle fake ama kim olduğunu bilmiyorum ses istedim ses attı ama eski manita değil arkadaşlarindan biri olabilir kısık konuşmak zorundayım dedi acaba benim ağzimdan laf almayamı urastı sohbet etme bahanesi ile bana sorular sorabilir tanışmak ister pişmanlıklarımi sorabilir eski manita merak etmiştir beni belki kendisi engel attığı için geride biraktiği eseri kim merak etmez aşk acısı çekiyorum çok sevmiştim ama artık yok geri gelmicek... süpheleniyorum çünkü yeni açilmis bir hesap kimseyi takip etmiyor benimle konuşmak istemesi normal değil ben engelledim sonra hesabı bir hafta sonra kapattı bu hesap fake olduğuna inanıyorum kim olduğunu öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Yardımcı olmak istiyorum
yardımcı olmak istemiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Fake Instagram hesabının ip adresi nasıl bulunur web site öneriniz var mı araştırıyorum öyle bir site bulamıyorum?