İnternet & Teknoloji Snapchat kullanan var mı ne amaçla kullanıyorsunuz ? Alperdesorsun Takip Et Bilge Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Snapchat kullanan Güncellemeler+1 yıl ne amaçla kullanıyorsunuz? Snapchat kullanan var mı ne amaçla kullanıyorsunuz ? Cevapla SnapChat Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
VladDrăculea Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Yıllardır yüklü ama kimseyi eklemedim, video yaparken çabuk zoom yapma özelliği var, genelde onun için 1 4 Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Ben sanal için kullanıyorum Yorumla VladDrăculea +1 yıl hmm Yorumla VladDrăculea +1 yıl var öyle abazanlar evet Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Abaza degil de ihtiyaç Yorumla
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Filtre için kullanırdım. Sonra normal kamerasını kullanmaya başladım my all gelince de sildim 1 2 Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Ben sanal için kullanıyorum Yorumla maviayyyyy +1 yıl 💁🏻♀️🤷🏻♀️ Yorumla
peuge0t Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Eskiden kullanıyordum ama uzun süredir kullanmıyorum 1 1 Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Ben sanal için kullanıyorum Yorumla
çileklimufin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Snap çekmek amacıyla 😅 1 2 Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Başka amaçla kullanan da var :D Yorumla çileklimufin +1 yıl Ha bilemiyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben kullanmıyorum. Sanal için nasıl kullanılıyor ki, nasıl konuşup o konuya giriyorsun kral 0 0 Yorumla
Melofetamin Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kullanmıyorum çok eskide kaldı 0 1 Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Var mı kullanıgın site Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sadece fotoğraf çekmek için 1 1 Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Ben sanal için kullanıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yıllardır yüklü ama kimseyi eklemedim, video yaparken çabuk zoom yapma özelliği var, genelde onun için
Ben sanal için kullanıyorum
hmm
var öyle abazanlar evet
Abaza degil de ihtiyaç
Filtre için kullanırdım. Sonra normal kamerasını kullanmaya başladım my all gelince de sildim
💁🏻♀️🤷🏻♀️
Eskiden kullanıyordum ama uzun süredir kullanmıyorum
Snap çekmek amacıyla 😅
Başka amaçla kullanan da var :D
Ha bilemiyorum
Ben kullanmıyorum. Sanal için nasıl kullanılıyor ki, nasıl konuşup o konuya giriyorsun kral
Kullanmıyorum çok eskide kaldı
Var mı kullanıgın site
Sadece fotoğraf çekmek için
Kullanmıyorum