İnternet & Teknoloji Şu an şarjınız yüzde kaç? Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Hem sizin hem de telefonunuzun.. Biri 2 diğeri -100 falan Şu an şarjınız yüzde kaç? Cevapla Telefon Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,4b cevap paylaştı. şu an 100 1 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl 42 dun şarja taktım akıyor yavaş yavss😂 sen yeni şarjda. Cikardin 1 8 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Sen mi yeni çıkardın anlamadım :D ben yeni taktım :) Yorumla İk4126 +1 yıl Sarjda takmadinmi telefonun ölüyor Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ölen benim telefona bişey olmaz Yorumla İk4126 +1 yıl Aaa senmi ne ölmesi 😱😱 e oldu dertliyiz bugun Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Yorgunuz yorgunnn baş kulak boyun ağrısı sanırım üst kısım patlayacak Yorumla İk4126 +1 yıl Aman dikkat Uçman havaya Yorumla İk4126 +1 yıl Senin uykun gelmiş sürekli ayni sabit kaldın heralde Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Uçtum ondan bu haldeyim🤦🏼♀️ Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Biri 40, diğeri 70. İkisi de telefonum gerçi. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. Demem, bereketi kaçmasın😄 1 4 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ay ne deniyordu unuttum 🤦🏼♀️ he maaşallah dicektimm hatırladım :) profilin değişmiş :) Yorumla tuba-sueda +1 yıl 😃😃 Beğendin demek çok teşekkürler Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Rica ederiim hem beğendim hemde çiçeğinle hatırda kalmak istediğin için şaşırdım :) Yorumla tuba-sueda +1 yıl Ruh hâlime bu aralar bu tarz daha fazla uydu yenilenmeyi seviyorum 😃🎉 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim sıfır telefon 80 1 5 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Sabah sabah neden sıfır aceba 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genel de sıfır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayat çok zor Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Haklısın hayat çok zor fakat bu kadar düşük enerjiyle yaşayamayız ki :) en kısa zamanda zorlukların üstesinden gelirsin umarım 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet iyi olmaya çalışıyorum çok şükür yinede Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Benim şarjım yüzde 40 falan telefonun 99 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. 7% can çekişiyor 😅 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Telefon %48Bende %8 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. % 88 :) 2 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. %45. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
şu an 100
42 dun şarja taktım akıyor yavaş yavss😂 sen yeni şarjda. Cikardin
Sen mi yeni çıkardın anlamadım :D ben yeni taktım :)
Sarjda takmadinmi telefonun ölüyor
Ölen benim telefona bişey olmaz
Aaa senmi ne ölmesi 😱😱 e oldu dertliyiz bugun
Yorgunuz yorgunnn baş kulak boyun ağrısı sanırım üst kısım patlayacak
Aman dikkat Uçman havaya
Senin uykun gelmiş sürekli ayni sabit kaldın heralde
Uçtum ondan bu haldeyim🤦🏼♀️
Biri 40, diğeri 70. İkisi de telefonum gerçi.
Demem, bereketi kaçmasın😄
Ay ne deniyordu unuttum 🤦🏼♀️ he maaşallah dicektimm hatırladım :) profilin değişmiş :)
😃😃 Beğendin demek çok teşekkürler
Rica ederiim hem beğendim hemde çiçeğinle hatırda kalmak istediğin için şaşırdım :)
Ruh hâlime bu aralar bu tarz daha fazla uydu yenilenmeyi seviyorum 😃🎉
Benim sıfır telefon 80
Sabah sabah neden sıfır aceba 🤔
Genel de sıfır
Hayat çok zor
Haklısın hayat çok zor fakat bu kadar düşük enerjiyle yaşayamayız ki :) en kısa zamanda zorlukların üstesinden gelirsin umarım 😇
Evet iyi olmaya çalışıyorum çok şükür yinede
Yeni şarjdan çıkarttım 97 jsfs
Benim şarjım yüzde 40 falan telefonun 99
7% can çekişiyor 😅
Telefon %48
Bende %8
%6 son dakikalarını yaşıyor
İkisini toplasan 10 etmiyor
31 su an 20 ye dusunce sarj
% 88 :)
Şu anda %55
%45.