Bir ticaret simülasyonu önerisi versem oynar mısınız? Hem gerçek oyuncularla ticaret yapıp hem sohbet edebileceğiniz her açıdan detayları muhteşem bir oyun önersem denemek ister misiniz?
Oyun iyi düşünülmüş. Moderator ekibi çok iyi. Oyuncu kitlesi düzgün insanlar. Ve reklam yok ücretsiz bir oyun. Pc den ya da mobil oynayabilirsiniz tarayıcıda bile açılır. İster misiniz?
Mobile dedigin icim mobile baktim mobile olmasaydi xbox playstation pc falan bildigim ve oynadigim cok oyun vardi onerirdim
Bende sirf sims icin yeni bilgisayar aldim eskisi yavas diye ama butun modlar bulunan bedava bir versiyonunu bulamadim oynayamadim hepsinide satin almak isyemiyorum ama oynamakda cok istiyordum bakamadim bir turlu anca videolar izliyorum Birde bu yil sonu sims 5 cikcakmis yapimcilar bir ara canli yayinda paylasti o nasil olacak merak ediyorum😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tabikide su aralar canım sıkkin kafa dagitmak icin begenirsem bakabilirim
Istersen bende sana onerilerde bulunabilirim
Kız olduğum halde asılan kötü davranan filan olmadı 1 yıldır oynuyorum modlar filan yardım isteyince ediyor ben çok beğendim. Simcompanies adı
Deneyecegim oneri icin tesekkur ederim
Sende oneri istersen soylerim😉
Sadece telefonum var mobil ise olur
Uno
Monopoly
Simcity
Sims
Dadish
Colorminish
Asphalt 9
Genshin impact
Daha cok varda rastgele bunlari yazdim simdi
Sims 4 oynuyordum pc varken ama pc gitti. Aşırı güzel bir oyundu. Bunlar mobil ise play store a bakayım
Mobile dedigin icim mobile baktim mobile olmasaydi xbox playstation pc falan bildigim ve oynadigim cok oyun vardi onerirdim
Bende sirf sims icin yeni bilgisayar aldim eskisi yavas diye ama butun modlar bulunan bedava bir versiyonunu bulamadim oynayamadim hepsinide satin almak isyemiyorum ama oynamakda cok istiyordum bakamadim bir turlu anca videolar izliyorum
Birde bu yil sonu sims 5 cikcakmis yapimcilar bir ara canli yayinda paylasti o nasil olacak merak ediyorum😃
Zlorigin kursana istediğin paketi eklersin istediğini eklemezsin. Sim dünyasında konu yazmıştım hatta Zlorigin nasıl yüklenir diye
Zlorigin de baktim yanlis hatirlamiyorsam email istiyordu bende email imi vermek istemedim pek guvenli bulmadim
Sahte email ariyorum onu kurmak icin
Oyunlar için ayrı e mail açtım ben. Sende öyle yapsana
Oyle yapmayi deneyecegim
Yolla bakalım
Simcompanies. Şirket kuruyorsun ticaret yapıyorsun öyle bir oyun. Ama aşırı teferruatlı yapmışlar bayıldım
Bir bakarim
Baktıktan sonra fikrini yazarsan çok merak ediyorum
Söz 🙃
İstemiyorum
Xp kazanmak için yorum atmasaydın o zaman
Sanane alla alla