tiktokta nereye yorum yapsam aşağıdaki gibi benzer biyografiye sahip benzer isimli ve takipçili hesaplar yorumumu beğeniyor sürekli türk videosuna yazsam da yabancı videolara yazsmada sürekli beğeniyorlar engellesem de gitmiyorlar sebebi nedir?
İnternet & Teknoloji konusunda 602 cevap paylaştı.
Bana da oluyor hep , ve hep engel atıyorum 😂
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
ama bitmiyor ki bunlar sürekli sürekli oluyor bu benim yorumlarımı nereye yapacağımı nerden biliyorlar mesela çünkü yorum attığım içerikler apayrı şeyler
ya aynı hesap beğenmiyorki Engelliyorum zaten farklı isim benzer hesaplar sürekli sürekli yorumumu beğeniyor hani videolarda farklı farklı türk videosunda da aynı yabancı videolarda da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aynı durum twitterda da var. Yeni açılmış milyonlarca fake hesap. Tamamı bot ve sanırım onlarla iletişime geçme ahmaklığı yaparsak hiç iyi olmaz.
Bot hesap bunlar. Be kadar spamla engelle bitmez bunlar
yorumumu nereye atacağımı nerden biliyorlar peki
Bot bunlar dolandırıcı otomstik beğeniyor önemli değil yani 🤣 hedefte türk dayılar var
tüm yorumlarımı istisnasız beğenmeleri çok şüphelendirici ama nereye yorum yapacağımı nasıl biliyorlar
Sadece senin değil herkesin yorumunu beğeniyor sıkıntı yok yani
iyi o zaman
Bana da oluyor hep , ve hep engel atıyorum 😂
ama bitmiyor ki bunlar sürekli sürekli oluyor bu benim yorumlarımı nereye yapacağımı nerden biliyorlar mesela çünkü yorum attığım içerikler apayrı şeyler
Bende de oluyor bunlar hep
Yapacak bir şey yok eğlencene bak
Hesabımı kapattı tiktok yaa🥲🥲
neden ki
Özgür düşüncemi belirten yorumlar yaptığım için. Olumsuz şeyler yazılmıyor tiktokta
ben de yazıyordum geri kaldırılıyordu dikkat etmek lazım
İşte öyle de , bakalım yeniden üye olurum , beğenmediğim bir sürü hesap var şimdi baştan onları ayıklamak gerekecek.
evet ya çok sıkıntı engellemezsen bi kere keşfetine düştüğü an keşfetin bk yoluna gidiyo zaten
Aynen öyle 😂
spam olarak bıldırdınmı?
ya aynı hesap beğenmiyorki Engelliyorum zaten farklı isim benzer hesaplar sürekli sürekli yorumumu beğeniyor hani videolarda farklı farklı türk videosunda da aynı yabancı videolarda da
o halde nıckını degıs denedınmı bunu?
bi kere denemiştim işe yaramadı
senle uzunca konusalımmı?
bu konuda mı
hem bu hem genel tamam
önemsiz bir şey diyorlar ya gerek yok heralde
ıkı kanka dost olalım kırma
sanaldan kanka dost olmaz
dene gor at bır adım begenmezsen sılersın
Ay bişey olmaz abartma
umarım