Tozlanmaması ve hava akışının daha iyi olması için hangisi?
Yerde
Masaüstünde
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nerede olduğunun pek bi önemi yok fakat soğuyan hava alçalır, ısınan hava yükselir. Yazın pek fark olmayacaktır fakat kışın kasanın yerde olması soğutmanın verimliliği açısından yararlı olacaktır. Ayrıca hava akışıyla ilgili, havayı içeri alan fanlar ile egzoz fanlarının önünde engel olmadığında emin olmalısın. Özellikle egzoz fanlarının 👍🏻.
kesinlikle masanın üstünde olmalı yerde olması daha fazla toz toplayacağı anlamına gelir buda kötü bir durum masanın üstünde olması daha iyi olacaktır
Kesinlikle bro. Depremde felan sallanıp yıkılmaması için kenarlardan desteklicem.
evet çok daha iyi olur öyle yaparsan
Cevap
5Cevap
Hava akışının iyi olması kasa içi fan düzeni ile alakalı toz diyorsan evde ise hiç bir şey olmaz ama işyeri ise masanın üstünde olması şart
Evde ise masaaltında da olabilir yani
ben pcmin güvenliği için yerde tutuyorum kasayı kanka. elimi ayağımı vurup 50klık sistemi mahvetmek istemiyoree
Kanka bende yerde kullanıyorm şu an pcyi açıp temizliyim dedim toz tutmuş her yeri. Yani dediğin gibi yerdede yapsak bir şey değişmiyor yine sisteme zarar. En mantıklısı masaüstüne alıp sallanması için kenarlardan desteklemek
Yerde olacaksa çevresi özellikle arkası açık olmalı. Hee yerde daha çok toz toplar o ayrı mesele.
İmkan varsa masanın üstüne koy
Büyük bir masan varsa üste durabilir görüntü açısından iyi gözükür. Ama bence yerde olması daha iyi masa ferah olur hem kasadan gelen sıcak hava direkt üstüne gelmez
Üstte görüntü kirliliği yapar 😶
Yerde olmasını tercih ediyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?