Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar hattı bugün yeni aldım hat ücreti toplam 480 idi, aylık hat ücreti+paket fiyatı 180. İnternet az geldi sizce acele karar mı verdim ya daha bol paketler olurdu belki ne dersiniz
benim an itibariyle 180 e çıktı 10 GB. Yüksek mi sizce yoksa normal mii Turkcell için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim 150 geliyor.
Tl yüklemeli en temizi faturam yüksek diyenler için Bende 1 türkcell tl yüklemeli 1 Vodafone faturalı var
310 vodafonlularla sınırsız her yöne bilmem kaç dakka 40 GB internet
baya varmış net
Normalde redli sınırsız kullanıyordum o tarife 419 lira oldu. Ondan 40 gbya geçtim. İletişim vergisinin artacağını bilsem hiç değiştirmezdim
Dün 108 lira ödedim 12 gb 5000 dakika sınırsız sms
Normal ya hicbir sey eski halinde degil ki
doğru ya ama paket içeriği az geldi benimkinin 😞
Uzulme ya salla. kazandan frlan bir seyler dusmuyor mu
yok 2-3 haftaya anca geliyor 12 saatlik 1 GB falan
Hmm, bu arada bana yazsana, tanisalim seninle arkadas olalim🙈
Benim de 180 oldu be yaaa
paket içeriği ne
1500 dk 20 Gb 1000 sms
peki hangi operatör
Türk Telekom
Bu ay 500 tl geldi 🤦♀️
Bem 120tl veriyom türkcell 20gb 1000dk 750 sms
nasıl oluyor buu
Birkaç ay önce öyle bir kampanyası vardı
faturalı mı
Evet
ben biraz kandırıldım mı acaba yaa 😞
Ne zaman yaptırdın
bugün. Yeni hat üstelik
aylık hat ücretiyle 180 oluyor
Eski hattın yokmuydu yeni hatla gayet normal hay sadece 600 750 civarı
hat ücreti 480 TL aylara bölündü işte. Eski hattımı iptal ettirdim işte. Ama yeni hatta da uygun paket 10 GB 140 liraydı işte. Geri kalan da hat ücreti
daha avantajlı paket olsaymış 😞
Hattın turkcell mi
evet
Şu an o fiyata çok iyi söyleyeyim birde her hafta salla kazan 1 ila 2 gb hwdiye internet veriyor almayı unutma
hımm bilmiyorum ki bende çok geldi ya sanırım kendim de ödemediğim için bizimkiler de fiyat değişince sen ödersin artık deyip espri falan yaptı biraz ondan 😅🤦🏻♀️
teşekkürler peki 12 mbps internet çok mu donar sence bilgin var mı
12 mbps yerine göre değişir mesela başka yerde 100 hatta 1000 e kadar çıkar mesela salonda 10mbps ise odada 100 çekebilir şuna dikkat et hangi sosyal medyayı kullanıyorsan bideo kalitesini düşürerek izle internet çabuk bitmesin diye dedim.
ders sitelerinde video kalitesini seçemiyoruz ne yapmam gerek yani 12 mbps bile şu an 400 civari alt yapı olmadığı için tek bu seçenek var bi de 100 mbps olan magnet alabilirmişiz o da 1000 TL aylık. Odadan odaya değişir mi yani çekim gücü
Siz ev interneti mi aldınız yoksa mobil internet mi
ev interneti oluyor galiba alt yapı olmadığı için de fişe takılan veriliyor
Sanırım sen numaralı sim kart aldığın için sadece telefonunda kullanacağın internet paketli tarife almışsın
Evde bilgisayarda falan kullanamazsın ki
Çünkü sim kart ücreti vermişsin
yok yanlış anlattım sanırım yeni bir hat aldım evet içinde tarife de var. Ama ben eve internet çekiliyor ya modemle ondan da bahsetmiştim çünkü telefondaki net ders videolarına yetmiyor. Eve internet çekilmesi de gerekiyor ama alt yapı olmadığı için çekme imkanı yok demiştim tek ihtimal de 12 mbps olan bi ev interneti var onun hızı nasıl diye sormuştum yani telefondaki faturamdan paketimden bağımsız bir soru 😅
Hee anladım şimdi 12mbps sınırsız ama değilmi 😀
evet sınırsız. Donar mı çok sence
Sanmam nadiren de olsa arada bir takılır
teşekkürler sürekli donmazsa sıkıntı yok ya 🙂
Sanmam ya inşallah donmaz 😇
240 tl
kaç gb net
operatör?
Benimki 650 :)
neden öyle yüksek
Çok internet gerekiyor, mecburen
anladım