Pc açılmıyor ramları söküp takıyorum 2 gün idare ediyor sonra tekrar açılmıyor
Kalıcı çözüm arıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pc açılmıyor ramları söküp takıyorum 2 gün idare ediyor sonra tekrar açılmıyor
Kalıcı çözüm arıyorum
siyah ekranda mı kalıyor yoksa tuşa bastığınız zaman hiç açılma ibaresi göstermiyor mu birde sistem özellikleriniz nelerdir onu da yazarsanız daha iyi olur ve hiç kapandığına şahit oldunuz mu nasıl kapanıyor kapandığı zaman mavi ekranla mı yoksa direk mi kapanıyor bir anda
Hiç açılma ibaresi göstermiyor fanlar açılıp açılıp kapanıyor ramları söküp takınca açılıyor ben kapatmazsam sıkıntı olmuyor çalışırken kapanmıyor yani 8 gb ram i5 3 nesil islemci 2+2+2 TB hdd 1 TB ssd ekran kartı yok
sadece tek ram takıp deneyebilir misiniz ramleriniz uyumlu olmayabilir bilgisayarınıza göre
Tek ram var zaten
güç kaynağınız kaç watt oda böyle bir sıkıntıya yol açabilir güç kaynağınızın gücü yetmiyor olabilir
Bende çok dazla disk takılı 3 tane 2 tb lik hdd 1 tane 2 tb ssd takılı ondan olur mu
yani ondan da olabilir aslında ekran kartınızda yok sisteminiz büyük ihtimalle maksimum 400 wat falan yiyor olması lazım
sadece şu an ramlerden olduğunu düşünsek bile soketleri düzgünce bir temizleyin kulak çöpüyle vs.
açılmadığı zaman ne oluyor tam olarak sistemde ekran kartı vs. var mı PSU nuz nedir ve tam donanımınız
Cevap
2Cevap
ramların sokete takılan sarı bölümlerini silgiyle iyice sil. yine olmazsa degişecek.
Buyur kardesim. Ne oldu ne yaptın açılmadı. Yazarmisin yardımcı olayim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?