İnternet & Teknoloji Snapchat tan yanlışlıkla birine nude attım ve beni tehdit ediyor napmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl SS aldı arkadaşlar Snapchat tan yanlışlıkla birine nude attım ve beni tehdit ediyor napmalıyım? Cevapla SnapChat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Benimle ol diye mi tehtit ediyor 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İfşahlıyıcam diyor Yorumla benhatıra +1 yıl Hiç bir b ok yapamaz korkma Yorumla Soran +1 yıl Ya paylaşırsa Yorumla benhatıra +1 yıl Çocuk canım mı neden mahkeme parmaklıklar arkasında bulmak istesin kendini durduk yere 😄 başka bir şey vardır Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl ne die tehdit edio nan ismi nemis bakiim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Snapchat taki ismi Arda💗 Yorumla Beyazid +1 yıl kalpli felan dikkatini cekmis demek senin, yanlislikla olduguna eminmisin :D Yorumla Soran +1 yıl Kanka o kendisi koymuş ismine Yorumla Beyazid +1 yıl bende onu diyorum zaten sen koyacak degilsin heralde :D Yorumla
suzanna123 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Ne diye tehdit ediyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İfşahlıyıcam diyor Yorumla suzanna123 +1 yıl İfşala de yemez. Cimerden şikayet et onu ekran resmi at Yorumla Soran +1 yıl Onu engelleyip şikayet ettim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ekran görüntüsü alamaz ki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl SS aldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yuzun gozkuyor mu Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ozaman bakim resim nasi bisi Yorumla
akinturkoglu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Neyle tehdit ediyor 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İfşahlıyıcam diyor Yorumla akinturkoglu06 +1 yıl Para mı istiyor da ifşalamakla tehdit ediyor. Yorumla Soran +1 yıl Paylaşıcam diyor Yorumla akinturkoglu06 +1 yıl Sadece oysa korkma. Senden biseyker talep ediyor olsaydı o zaman sıkıntı vardı Yorumla Soran +1 yıl Paylaşırsa daha da kötü olmaz mı Yorumla akinturkoglu06 +1 yıl Eline ne geçecek paylasirsa. Yorumla Soran +1 yıl Rezil olurum Yorumla akinturkoglu06 +1 yıl Onun eline ne geçecek. Bak senden para veya başka bir çıkar isteseydi dediğini yapabilirdi. Seni kıvrandırmak için yapmış. Bisey çıkmaz Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Polise şikayet et 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ailem duyarsa beni keser Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Bir arkadaşın polis memuru gibi arasın konuşsun Yorumla Soran +1 yıl Her hangi bir erkek arkadaşım yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benimle ol diye mi tehtit ediyor
İfşahlıyıcam diyor
Hiç bir b ok yapamaz korkma
Ya paylaşırsa
Çocuk canım mı neden mahkeme parmaklıklar arkasında bulmak istesin kendini durduk yere 😄 başka bir şey vardır
ne die tehdit edio nan ismi nemis bakiim
Snapchat taki ismi Arda💗
kalpli felan dikkatini cekmis demek senin, yanlislikla olduguna eminmisin :D
Kanka o kendisi koymuş ismine
bende onu diyorum zaten sen koyacak degilsin heralde :D
Ne diye tehdit ediyor
İfşahlıyıcam diyor
İfşala de yemez. Cimerden şikayet et onu ekran resmi at
Onu engelleyip şikayet ettim
Ekran görüntüsü alamaz ki
SS aldı
Evet
Yuzun gozkuyor mu
Hyr
Tamam ozaman bakim resim nasi bisi
Yüzün görünüyor mu
Neyle tehdit ediyor
İfşahlıyıcam diyor
Para mı istiyor da ifşalamakla tehdit ediyor.
Paylaşıcam diyor
Sadece oysa korkma. Senden biseyker talep ediyor olsaydı o zaman sıkıntı vardı
Paylaşırsa daha da kötü olmaz mı
Eline ne geçecek paylasirsa.
Rezil olurum
Onun eline ne geçecek. Bak senden para veya başka bir çıkar isteseydi dediğini yapabilirdi. Seni kıvrandırmak için yapmış. Bisey çıkmaz
Polise şikayet et
Ailem duyarsa beni keser
Bir arkadaşın polis memuru gibi arasın konuşsun
Her hangi bir erkek arkadaşım yok