İnternet & Teknoloji Oyuncu bilgisayarı önerir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor laptop kasalı fark etmez 20kyi gecmese iyi olur lol valorant ve bazi steam oyunlarini kasmasa isinip kapanmasa yeter Güncellemeler+1 yıl fiyatı ne kadar olur peki dedigin aralıkta Oyuncu bilgisayarı önerir misiniz? Cevapla Laptop Soruları Bilgisayar Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Monster önerebilirim. 0 0 Yorumla
ThomasAngelo Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Laptop asla tavsiye etmem oyun için. İtopya veya gaming gen tr gibi sitelerden hazır sistemlere bakıp bütçene uygun olan bir bilgisayar tercih edebilirsin. Monitör ve çevre bileşenlerini de ayrıca hesaplaman gerek 0 6 Yorumla Soran +1 yıl tesekkur ederim Yorumla Soran +1 yıl monster ya da excalibur slınır mı sence Yorumla ThomasAngelo +1 yıl Monster ve excalibur yapabileceğin en kötü tercih olur Yorumla ThomasAngelo +1 yıl Yaz özelden sana bi kasa seçelim Yorumla Soran +1 yıl yazamıyorum istek atayım Yorumla Soran +1 yıl takıp attım Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 647 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/qUb5g7zE5W0Şu sistemi bir incele sadece buna bir de monitör alman gerekecek. 0 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Reklam yapmak gibi olmasın da belki vatanbilgisayar'ın sitesini ziyaret edip oradan fiyatlar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl fiyatlardan cok derdim oyun kaldırması bu islemci ekran kartı falan be hic anlamıyorum Yorumla Soran +1 yıl ben* Yorumla
Quratex Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 76% +1 yıl 1050 veya 80 ekran kartı lazım diğerleride artık mağaza sana önerir ne lazım diye ya da yanında birini götür 0 6 Yorumla Quratex +1 yıl Bu ekran kartı bende de var 300 fps alıyor valoda lolde 400 500 Yorumla ThomasAngelo +1 yıl 1050 mi kaldı kanka saçmalama Yorumla Quratex +1 yıl ucuz istiyor ne önere bilirim sence? Yorumla ThomasAngelo +1 yıl 3050 4050? 20k az para mı Yorumla Quratex +1 yıl Ben 2k gördüm sorry Yorumla Soran +1 yıl 3050 4050 ona hangi marka pcleri bulabilirim ki pc markası bilgim de yok monster excalibur o kadar Yorumla
ühüğühüğ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl monster ve excalibur alan arkadaslarım hep pisman oldu asus tuf gaming var bende ben memnunum, rog serisi daha iyi ama bütce olarak daha fazla 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Bilgisayar ile uğraşma bence al bir tane PlayStation 5 kafan rahat olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Laptop alma sakın. Öğrenci falan değilsen başına bela olur. 20bine sana hazır sistem atayım istersen. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Satıyorum düşünürsen tertemiz PC hazır takım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kasalı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Monster önerebilirim.
Laptop asla tavsiye etmem oyun için. İtopya veya gaming gen tr gibi sitelerden hazır sistemlere bakıp bütçene uygun olan bir bilgisayar tercih edebilirsin. Monitör ve çevre bileşenlerini de ayrıca hesaplaman gerek
tesekkur ederim
monster ya da excalibur slınır mı sence
Monster ve excalibur yapabileceğin en kötü tercih olur
Yaz özelden sana bi kasa seçelim
yazamıyorum istek atayım
takıp attım
Şu sistemi bir incele sadece buna bir de monitör alman gerekecek.
Reklam yapmak gibi olmasın da belki vatanbilgisayar'ın sitesini ziyaret edip oradan fiyatlar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
fiyatlardan cok derdim oyun kaldırması bu islemci ekran kartı falan be hic anlamıyorum
ben*
1050 veya 80 ekran kartı lazım diğerleride artık mağaza sana önerir ne lazım diye ya da yanında birini götür
Bu ekran kartı bende de var 300 fps alıyor valoda lolde 400 500
1050 mi kaldı kanka saçmalama
ucuz istiyor ne önere bilirim sence?
3050 4050? 20k az para mı
Ben 2k gördüm sorry
3050 4050 ona hangi marka pcleri bulabilirim ki pc markası bilgim de yok monster excalibur o kadar
monster ve excalibur alan arkadaslarım hep pisman oldu asus tuf gaming var bende ben memnunum, rog serisi daha iyi ama bütce olarak daha fazla
Bilgisayar ile uğraşma bence al bir tane PlayStation 5 kafan rahat olsun
Laptop alma sakın. Öğrenci falan değilsen başına bela olur. 20bine sana hazır sistem atayım istersen.
Satıyorum düşünürsen tertemiz PC hazır takım
kasalı mı
Evet